featured

XRP fiyatı, sıçrama yapmadan önce biraz daha düşebilir! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyat hareketi, günlük zaman diliminde düşen bir paralel kanal modelini takip ederken, kısa zaman diliminde azalan bir üçgen modeli içinde işlem görüyor. Bununla birlikte bu üçgen modeli, kanal içindeki ayı döngüsünü desteklemeli ve gözde altcoin’i trend çizgisini desteklemeye yönlendirmelidir.

XRP

XRP fiyatı son dört günde %9,4 oranında değer kaybetti. Altcoin’in grafiği 0,3 dolar seviyesinde yüksek talep baskısı gösteriyor.

XRP için gün içi işlem hacmi 1,17 milyar dolar. Bu da %21 oranında bir artış yaşandığı anlamına geliyor.

Nisan ve mayıs aylarındaki sert düşüşün ardından satış baskısı biraz azaldı ve aşağı yönlü hareket daha istikrarlı bir yaklaşım sergiledi. Sonuç olarak altcoin, son iki aydır düşen bir paralel kanal içinde değer kaybediyor.

XRP fiyatı, azalan trend çizgisinden çok sayıda geri dönüş gösterdi. Bu da yatırımcıların bu direnç noktasında agresif bir şekilde satış yaptığını gösteriyor. Öte yandan altcoin, destek trend çizgisini yalnızca iki kez yeniden test etti ve daha iyi onay için üçüncüsü gerekiyor.

Bununla birlikte geçen aydan bu yana, 0,3 dolarda bulunan destek noktası, satıcıların fiyatı daha da aşağı çekmesini engelledi ve azalan bir üçgen deseni oluşturdu. Bu düşüş eğilimi modeli, satıcıların 0,3 dolarda bulunan destek noktasını kırmalarına sebep olabilir.

Bir kırılma gerçekleşmesi durumunda XRP, %12,85 oranında düşüş yaşayarak 0,266 dolar seviyesinde bulunan destek noktasına gerileyebilir.

Öte yandan düşen paralel kanal, sonunda XRP fiyatının genel trend çizgisini aşmasına yardımcı olabilecek bir tersine dönüş modelidir.

XRP için bazı teknik göstergeler

ADX: ADX eğimindeki sarsılmaz düşüş, düşen kanaldan kopuş teorisini destekler ve kaybedilen düşüş momentumunu yansıtır.

VI: VI+ ve VI- eğimi arasındaki düşüş döngüsü, satıcıların şu anda üst seviyeye sahip olduğunu ve 0,3 dolarlık desteği ihlal ettiğini gösteriyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,346 dolar ve 0,375 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,3 dolar ve 0,265 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin