XRP fiyat tahmini: Varlık kısa vadede 1 dolar hedefine ulaşabilecek mi?
XRP fiyat tahmini: Varlık kısa vadede 1 dolar hedefine ulaşabilecek mi?

XRP fiyat tahmini: Varlık kısa vadede 1 dolar hedefine ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP‘nin fiyatı bugün yükselişte çünkü son 24 saatte %5,35 artarak genel altcoin piyasasının öncüsü gibi görünüyor. XRP, 0,4659 dolarlık spot fiyatıyla işlem görüyor ve son yedi günde %10,15 değer kazandı. Bu performansıyla ilk 10’da yer alan tüm varlıklar arasında en iyi performansı gösterdi.

XRP Daily Chart

XRP fiyat hedefi

Yüksek seviyelere ulaşmak için olasılıklara meydan okumak gerekiyor. XRP’nin büyümesi her zaman topluluk için ilgi çekicidir. Bunun bir kısmı, Ripple Labs Inc. adlı blockchain ödeme şirketi ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki devam eden davanın bir sonucu olarak büyümesinin önünde doğal engellerin bulunmasıyla ilgilidir.

XRP’nin son zamanlarda fiyat hareketi, dijital para birimindeki yatırımcıların artık kripto parayı tamamen yeni bir boyuta taşımak için odak noktalarında nasıl büyük ölçüde uyumlu olduklarını gösterdi. Bu yeni hedefe ulaşmak için SEC davasının sona ermesi ve XRP lehine bir karar verilmesi gerekmektedir. Kısa vadede 0,5 dolarlık fiyat aralığındaki önemli direnç noktasının aşılması, ilk iyimserlik işaretlerinden biri olacaktır.

Son 24 saatte 1,2 milyar doların üzerinde değere sahip XRP işlem gördüğüne göre, sürekli bir yükseliş momentumu, hem kısa vadeli hem de uzun vadeli büyüme projeksiyonunun 1 dolara ulaşmasına yardımcı olabilir.

Güvenlik odaklı stratejiler

ABD SEC’in XRP tokeninin menkul kıymet olduğuna dair iddiaları, birkaç yıldır güçlü spekülasyonların merkezinde yer almaya devam ediyor.

Bu durumu engellemek için Ripple ve diğer kripto para paydaşları, şimdi odağı bu iddiadan uzaklaştırmak için ürünler ve yeni inovasyonlar geliştirerek gerçek potansiyelini sergilemeye çalışıyor.

Filecoin’in (FIL) yakın zamanda bir menkul kıymet olarak sınıflandırılmasıyla birlikte, dikkatler XRP’den uzaklaşabilir ve bu durum uzun vadede geniş çaplı toparlanmasına yardımcı olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin