featured

XRP Fiyat Tahmini: Ripple geriledi: Boğalar günü kurtarabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, ABD doları karşısında 0,45’in altına düşüş ivmesi gösteriyor. XRP fiyatı 0.40 dolarlık desteği kırarsa daha fazla kayıp yaşanması bekleniyor.

  • Coin Ripple, ABD doları karşısında 0,470 dolar bölgesinden yeni bir düşüşe başladı.
  • Fiyat şu anda 0,450 doların ve dört saatlik 100 basit hareketli ortalamasının altında işlem görüyor.
  • Kraken veri kaynağına göre XRP / USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 0,450 dolara yakın dirençle birleşen bir düşüş trend çizgisi oluşuyor.
  • Parite, 0.445 dolar ve 0.450 dolar direnç seviyelerinin altında kalırsa daha da gerileyebilir.

Ripple fiyat desteğini kırdı

Geçtiğimiz hafta coin Ripple’ın XRP’si ABD doları karşısında 0,465 seviyesinin üzerine yeni bir yükseliş seyrinde bulundu. Ancak ayılar 0,47 dolar seviyesinin yakınında aktif kaldı. Bunun sonucunda 0.4704 dolar civarında bir yükseliş oluştu ve Bitcoin Ethereum’a benzer şekilde fiyat gerilemesi yaşadı.

Bu süreçte 0,450 dolar ve 0,445 dolar destek seviyelerinin altında net bir hareket yaşandı. 0.4100 dolar civarında bir düşüş oluştu ve fiyat şimdi zararları konsolide ediyor. 4 saatlik analizde dolar Ripple, yüz basit hareketli ortalamanın altında işlem görüyor. XRP/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 0,450 dolar civarında dirençle birleşen düşüş eğilimi çizgisi de oluştu.

Kaynak: XRPUSD on TradingView.com

İlk büyük direnç 0.450 dolar seviyesine ve beklenen trend çizgisine yakın seyrediyor. Son düşüşün yüzde 61,8 Fib geri çekilme seviyesi olan en yüksek 0,4704 dolardan en düşük olan 0,4100 dolar seviyesine gerilemesi de trend çizgisinin yakınında. 0.445 ve 0.450 dolar direnç seviyelerinin üzerinde başarılı bir kırılma fiyatı coini 0.470 Ripple dolar direncine doğru gönderebilir. Daha fazla kazanç direnci için 0.535 seviyesinin test edilmesini gerekebilir.

                                                                                                                                          newsbtc.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin