XRP fiyat tahmini, xrp fiyat analizi

XRP fiyat tahmini: XRP fiyatı 0.5 dolar olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP Fiyat Tahmini: Yaklaşık iki ay boyunca, XRP fiyatı düşen bir kanal deseninin etkisi altında istikrarlı bir düşüş eğilimi sergiledi. Desenin direnç trend çizgisini kullanarak, traderlar boğa dönüşünde agresif bir şekilde satış yaparak düzeltme sürecini daha düşük grafik seviyelerine kadar genişlettiler. Bununla birlikte, bugünkü %2,1’lik fiyat artışıyla, boğalar bu ayının silahını kırmış ve trendin tersine dönmesine ilişkin bir giriş işareti yansıtmıştır.

XRP Fiyatı Günlük Grafiği

Kanal deseninin üst trend çizgisinden gelen bir çıkış, XRP’deki devam eden düzeltmenin sonunu işaret ediyor. Aşağı yönlü ADX, alıcıların güç eksikliğini yansıtıyor ve bu nedenle alıcılar için bir mum kapanışı önemlidir. XRP’deki günlük işlem hacmi 513,4 milyon dolar olarak gerçekleşiyor ve %15 kaybı işaret ediyor.

XRP fiyat tahmini

Günlük zaman dilimi grafiğinde güçlü bir boğa mumuyla, XRP fiyatı kanal deseninin direnç trend çizgisinden bir çıkış denemesi gösteriyor. Bu çıkış, bu altcoini almak için bir fırsat sunuyor, ancak bir mum kapanışı ve işlem hacmi tarafından yeterli doğrulama gerektirebilir.

Alıcılar, çevrilen trend çizgisinin üzerinde kalabilirlerse, XRP fiyatı %5’e kadar hızlı bir artışla 0,5 doları görebilir. Bununla birlikte, teoride kanal deseninin oluşumu içindeki her yükselişin hedef olarak önemli bir rol oynadığı bilinmelidir.

Bu nedenle, boğa momentumu devam ederse, XRP fiyatı 0,547 dolarlık direnci tekrar test edebilir ve ardından 0,58 dolara kadar çıkabilir.

Eğer kripto para birimi fiyatı gün sonunda trend çizgisinin altına düşerse, boğa senaryosu geçersiz hale gelecektir.

XRP fiyatının 0,5 doları geri alıp almayacağı sorusuna gelince, kanal deseninin trend çizgisinden başarılı bir çıkış, XRP fiyatındaki boğa momentumunu güçlendirecektir. Delinmiş trend çizgisi, alıcılar için bir atlama tahtası görevi görecek ve 0,5 dolar psikolojik direnciyle mücadele edecektir.

Pivot Grafik: Geleneksel pivot seviyeleri, XRP fiyatının 0,48 ve 0,54 dolar seviyelerinde arz baskısıyla karşılaşabileceğini göstermektedir. Aynı zamanda, talep baskısı 0,41 ve 0,37 dolar seviyelerinde belirtilmiştir. DMI: DI+ (mavi) ve DI- (turuncu) eğrisi arasındaki boğa geçişinin gerçekleşmesi, yükselen boğa momentumuna ilişkin ek bir doğrulama sağlar. Bu arada, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un Ripple Davası hakkında yaptığı son tahmin, kripto endüstrisinde büyük yankı uyandırdı. CoinGape tarafından yakın zamanda bildirildiği gibi, Brad yakın bir zamanda bir karar beklediğini söyledi. Bu tahmininin dayanağı, Ripple için büyük bir zafer olacağını düşündüğü Hinman Dokümanları üzerine gelecek olan mahkeme kararıdır.

coingape.com

SEC Davası Sonucunu Bekleyen XRP için Fiyat Uyarısı Geldi! | Paratic

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin