XRP analizi: Altcoin, boğa koşusunu tutabiliyor mu?

XRP fiyat analizi: Kritik destek artık bozuldu, şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa yeniden hareketlerini aşağıya doğru çevirmişken gözler XRP fiyatına döndü. Yatırımcılar, XRP fiyat analizi hakkında pek çok şey merak ediyor. Ancak öyle bir veri pozitif durumu daha fazla öne çıkarıyor.

Ripple’ın yerel tokeni olan XRP, olağanüstü rallisi hız kazanmasıyla 528 günlük düşüş trendini bozdu. Neredeyse 2 yıldır düşüş trendini koruyan XRP fiyat analizi için artık güzel günler geliyor gibi.

2020’nin sonlarında SEC, Ripple Labs’a kayıtsız bir menkul kıymet olarak yayınladığı iddiasıyla dava açmıştı. Bu dava dijital varlık alanının topyekün etkilemişti. Ama şimdi ibre Ripple için geri döndüğü haberleri geliyor.

XRP fiyat analizi: Fiyat düşüşü kırdı

XRP, ayılara karşı son zamanlardaki en büyük kazancını elde etti. Son başarısı, Cuma gününün erken saatlerinde anonim bir kripto trader’ı ve analisti tarafından vurgulandı. Analist, 2021 Mart ayından günümüze 1 günlük çubuklarla bir XRP grafiği açıkladı.

Varlığın düşüş trendini vurgulayan trend çizgisi, 528 adet 1 günlük çubuğu kapsıyor. Bu çubuklar grafikte de yer aldığı gibi artık mutlu sona ulaştı. 

XRP fiyat analizi; geçen yılın Nisan ayındaki en yüksek noktalarından birinden düşerken kendisini güçlü bir düşüş trendi ile mücadele ederken buldu. En tepeden bu zamana kadar düşüş trendini koruyan altcoin, sonunda bu bölgeyi kırdı.

XRP fiyat analizi için son durum

Ripple 1.8 dolardan düştüğünde, topluluk üç ay sonra 0,52 dolara serbest düşüşü fark etti. Varlık o zamandan beri bazı yardım kurtarışları alsa da yine düşüş trendini sürdürmüştü.

Haziran ve Eylül aylarında, XRP uzun vadeli yükselen bir destek çizgisinde ve 0,32 dolarlık yatay destek alanında (yeşil simgeler) sıçradı. Ardından güçlü bir yukarı hareket başlattı. Uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisinden (kesikli) çıktı. Ek olarak, haftalık RSI düşüş eğilimi çizgisinden çıkma sürecinde.

Yukarı hareket devam ederse, en yakın direnç alanı 0,60 dolar olacaktır. Hem bu alanın geri kazanılması hem de trend çizgisinin üzerinde bir RSI kırılması, yükseliş trendinin daha da ateşleyecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin