XRP fiyat analizi: Kötü piyasa koşullarına meydan okuyor…

XRP fiyat analizi: Kötü piyasa koşullarına meydan okuyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı son 24 saatte %3 arttı ve altcoin dünkü piyasa çapındaki satışlardan toparlanırken 0,3676 dolara ulaştı. Pozitif kalmasının arkasında ise Ripple Labs ve Bank of America arasında yakın bir ortaklık söylentileri oldu. 

Bir süredir ortalıkta dolaşan söylentiler bugün tekrar gündeme geldi. Linqto’dan gelen bir tweet şimdi bu söylentiyi yeniden alevlendiriyor ve şirket ile banka arasında dikkate değer bir yakınlık olduğunu bildirdi. 

XRP fiyat analizi; son 30 gün içinde %23 oranında düşüşe devam ediyor. Ancak Ripple’ın SEC ile ilgili davasını çevreleyen umutlar, bu dava davası uzun zamandır beklenen bir kapanışa yaklaştırıyor.

XRP fiyat analizi: Ripple daha fazlasını yapabilecek mi?

Yükselen destek trend çizgisinden yukarı yönlü bir tersine dönüş, XRP fiyat analizi için konsolidasyonlarını birkaç gün daha uzatabilir. Bununla birlikte, yükselen üçgen deseninin etkisi altında, altcoin haftalık 0,4 dolarlık direnç seviyesini aşmalıdır. Burayı geçtiği takdirde yeni bir toparlanma rallisi beklenebilir.

XRP fiyat analizi konsolidasyon sürecinde, boyun çizgisi direnci 0,4 $ olan yükselen bir üçgen modeline dönüşüyor. Teorik olarak, bu yükseliş devam modeli, fiyatı daha yüksek dip oluşumu gösterir. Bu da yatırımcının satın alma momentumunda kademeli bir yükselişi vurgulayabilir.

XRP fiyat analizi için teknik bakış

Ripple fiyatı, destekleyici trend çizgisinde uzun kuyruklu bir ret gösteriyor. Bu da yükselişin tersine çevrilmesi olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor.  Boğa döngüsüne sahip bir model oluşturması için şimdiki fiyatından yaklaşık %10 oranında çıkış yakalaması gerekir.

XRP Aylık Grafik
XRP Aylık Grafik

XRP fiyat analizi 0,4 doları günlük olarak kırıp kapanış yaparsa toplamda yüzde 13’lük artışla beraber 0,445 dolara gidebilir. Eğer destek trend çizgisinin altında kapanan günlük bir mum olursa yükseliş tezi geçersiz kalır.

  • EMA’lar : Düşen bir EMA’lar (20, 50 ve 100), XRP fiyatı için yerleşik bir düşüş trendini vurgular. Ayrıca, 50 ve 100 günlük EMA’lar arasındaki düşüş eğilimi satış baskısını artırmalıdır.
  • Göreceli Güç Endeksi: Nötr çizginin (%50) altında dalgalanan günlük RSI eğimi, piyasa duyarlılığının düşüş yönünde olduğunu gösteriyor.

XRP gün içi fiyat seviyeleri

  • Spot fiyat: 0,367- 0,369 $
  • Eğilim: Ayı
  • Oynaklık: Düşük
  • Direnç seviyesi – 0,4 ve 0,445 dolar
  • Destek seviyesi – 0,32 ve 0,3 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin