XRP, Filipinli ödeme platformu Coins.Ph'ye eklendi
XRP, Filipinli ödeme platformu Coins.Ph'ye eklendi

Filipinli ödeme platformu coins.Ph, XRP’yi ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto ödeme platformu coins.ph, XRP’yi bünyesine ekledi. Filipinli haber portalı BitPinas’a göre, Filipinler’de yaşayan yaklaşık beş milyon insan, şu an fiat para birimlerini kullanmak yerine faturalarını ödemek için Ripple’ın XRP tokenini kullanabilir.

XRP, Filipinler’deki 5 milyon üyeli kripto ödeme platformu coins.Ph’ye eklendi

Platform, Filipinler’in kendi kriptolarını kullanarak faturalarını ödemelerine izin veren bir kripto para birimi platformudur. 2014 yılında hayata geçirilen platform tarafından yayınlanan en son istatistiklere göre, platform yaklaşık 5 milyon üyeye sahip olmakla birlikte, 2020 yılına kadar 20 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Şu anda, Coins.Ph müşterilerine faturalarını ödemek için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve şimdi XRP (XRP) kullanma imkanı sunuyor.

Ancak, kripto ödeme platformu XRP’yi (XRP) ödeme yöntemlerinden biri olarak eklese de, Ripple’ın simgesi yalnızca platformun Android sürümünde listelendi, şirket bu duruma karşı diğer sürümlere simge eklemeyi planladıklarını belirtti.

oracletimes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin