PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı
PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı

XRP düşüşü hızlanır mı? Gözler 0,4 dolar bandında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberRipple tokeni XRP yoğun bir baskı altında işlem görüyor ve 0,4 dolara kadar büyük bir serbest düşüş riskini taşıyor. 0,4 dolar desteğini kaybetmek ise XRP’nin Kasım ayında kaydettiği ilerlemeye bir darbe olur. 4 saatlik grafikte görüldüğü gibi şimdilik aşağı yönlü önemli bir destek bulunmuyor.

Azalan paralel kanalın alt sınırı alıcılar için önemli bir destek gibi görünüyor. Ancak, Göreceli Güç Endeksi, devam eden düşüş ivmesini pekiştirdi. Gösterge aşırı satım alanına çarparsa, satış emirlerinin önemli ölçüde artması muhtemel.

4 saatlik grafikteki 200 Basit Hareketli Ortalama da destek olarak çalışabilir ve alıcıların bu önemli desteği elinde tutması oldukça önemli. Aksi takdirde, XRP/USD 0,4 $ ‘a düşebilir (bir sonraki geçici destek alanı).

Günlük grafik aynı zamanda düşüş görünümünü de doğruluyor ve bir sonraki kritik desteğin 50 SMA’da olduğunu gösteriyor. Benzer şekilde, RSI eğimli bir hareket halinde ancak henüz aşırı satım alanına ulaşmadı. Bu, XRP satıcılarının iyileşme devreye girmeden önce kullanabileceği yeterli alana sahip olduğu anlamına gelebilir.

XRP/USD price chart

Öte yandan, Ripple tokeni, günü 0,5 doların üzerinde kapatırsa düşüş resmi geçersiz hale gelir. Dahası, kanalın alt sınırındaki destek ve 4 saatlik 200 SMA, bozulmadan kalırlarsa yükseliş trendini güvence altına alacaktır. XRP için en önemli yukarı doğru hareket, 0,6 dolarlık engelin üstesinden gelmek olacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin