featured

XRP, kritik destek noktasını yeniden test etmeye hazırlanıyor! Doğru giriş zamanı nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, net bir yön önyargı olmadan yanal hareket ediyor. Fiyat art arda beşinci işlem seansı içinde düşük seviyelerde. Volatilite eksikliği daha küçük fiyat hareketi ile sonuçlanır. Bu durum şu anda, piyasa değerine göre yedinci en büyük kripto para birimine yatırımcıların ilgi göstermediğinin bir işaretidir. 0,41 dolar civarındaki salınım zirvelerini test ettikten sonra, XRP fiyatı sürekli olarak düşüyor.

XRP, perşembe günü mütevazı kayıplarla işlem görüyor. 0,38 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük mum çubuğu, yukarı yönlü momentumun devam etmesine yardımcı olacaktır. Öte yandan oldukça kritik 0,36 dolarda bulunan 50 günlük EMA seviyesinin altına düşmesi durumunda daha fazla kayıpla karşı karşıya kalacaktır.

XRP grafik

Bu yazının yazıldığı sırada XRP, gün için %0,12 düşüşle 0,36 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi ise %14’ten fazla düşüş yaşadı ve 951,567,211 dolar.

XRP konsolidasyonu genişletiyor

Gözde altcoin, 12 Haziran’dan bu yana kısa vadeli bir konsolidasyon içinde işlem gördü. 26 Temmuz’da 0,30 dolar civarında üçlü desteği test ettikten sonra, fiyat yükseliş trendinde hareket ederek daha yüksek dipler yaptı. 28 Temmuz’da fiyat, 50 günlük hareketli ortalamanın kırılmasını sağladı. Şu anda fiyat, 0,36 dolar civarında bulunan kırılma seviyesini yeniden test ediyor.

0,32 dolardan 0,41 dolara yükselmesine sebep olan itici gücün ardından altcoin, 0,365 dolarda bulunan %50 Fibonacci seviyesine doğru bir geri çekilme ile karşılaştı.

Günlük grafik, XRP’nin fiyatının 0,35 dolar ile 0,36 dolar arasında önemli bir destek bölgesi oluşturduğunu gösteriyor. Aynı zamanda, en yakın direnç noktası ise 0,388 dolarda bulunuyor. Eğer fiyat iyi hacimlerle 0,388 doların üzerinde kapanabilirse, o zaman 0,41 dolara doğru bir ivme yakalamasını bekleyebiliriz.

Öte yandan, yenilenen bir satış baskısı fiyatı aşağı çekebilir. 0,36 dolarlık kritik desteğin altına bir kırılma olması durumunda altcoin, daha fazla kayıp yaşayacaktır. Bu durumda aşağı yönlü hedefler sırasıyla 0,34 dolar ve 0,32 dolar seviyelerine olacaktır.

Saatlik zaman diliminde fiyat, 0,365 dolarda çok iyi bir destekle yükseliş bayrağı oluşturuyor. Bu formasyona göre, fiyat 0,3715 doların üzerine çıkarsa, 0,38 dolara kadar iyi bir yükseliş momentumu kazanacaktır.

Öte yandan, 0,3610 dolar seviyesinin altında bir kırılma, yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir. Ve fiyat 0,34 doların altında gerileyebilir.

XRP, haziran ayında yıllık en düşük seviyesi olan 0,28 dolara gerilemişti. O zamandan beri fiyat, yalnızca bir ay içinde %46 oranında değer kazandı. Boğaların ivme getirmesi gerekiyor. Ayrıca kısa vadeli düşüş trendini kırmak için 0,40 dolar civarında güçlü bir direnç yer alıyor.

XRP tüm zaman dilimlerinde şu anda yükselişte görünüyor. Saatlik zaman diliminde 0,3715 doların üzerinde kapanış gerçekleşmesi durumunda yatırımcılar satın alma işlemlerine başlayabilirler.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin