XRP'de beklenen güzel günler sonunda geliyor mu? Bu sinyalleri görmezden gelmeyin! Teknik analiz
XRP'de beklenen güzel günler sonunda geliyor mu? Bu sinyalleri görmezden gelmeyin! Teknik analiz

XRP’de beklenen güzel günler sonunda geliyor mu? Bu sinyalleri görmezden gelmeyin! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’i takiben, kripto piyasası şu ana kadar yeşil ama durağan bir gün geçiriyor. Altcoin sahibi yatırımcılar iyimser ve trendin tersine dönmesini umuyor. Peki XRP’de son durum ne?

XRP son yıllarda nasıl bir performans gösterdi?

Ripple, Mart 2020’deki COVID-19 çöküşünden bu yana geçen iki yılda Fibonacci kanalında dalgalanmalar yaşadı.

Fiyat, 3,3 dolardaki ATH’sine ulaşamadı ve geçen yıl Mayıs ayında bir düzeltmeye başladı. Ripple ve SEC arasındaki dava ile ilgili haberler ve SEC tarafından yapılan ilgili açıklamalar, altcoin’in sahiplerini tamamen hayal kırıklığına uğrattı.

Görünüm olumlu

Ancak son zamanlarda çıkan olumlu haberlerle birlikte projeye umutlar geri döndü ve bu da XRP’de olumlu fiyat hareketlerine yol açtı.

Fiyat şu anda Fibonacci kanalının dibine yakın işlem görüyor ve geçen ay daha yüksek bir seviye oluşturdu. Görünen o ki, piyasa makronun neden olduğu mevcut istikrarsızlıklara direnebilirse, XRP aşağıda görüldüğü gibi belirtilen Fibonacci hedeflerine ulaşabilir.

İlk büyük direnç 1 dolarda ve ardından 1,14 dolarda. Piyasa bu seviyeleri geri alamazsa, 0,51 ve 0,42 dolar seviyelerindeki dikkate değer destekler, boğaların pozisyonlarını savunması beklenen seviyeler.

Teknik göstergeler

RSI-14D: Yükseliş yönlü ve taban çizgisinin üzerinde (piyasa boğalar tarafından kontrol ediliyor).

MACD: Yatay ancak yükseliş bölgesinde.

4 saatlik görünüm

4 saatlik zaman diliminde, ayılar fiyatı 0,70 doların altına itemedikten sonra, XRP hızlı bir yükseliş trendi başlattı, MA 100 ve MA 200 çizgilerinin üzerine çıktı (mavi ve beyaz olarak işaretlendi) ve dinamik direncine doğru hareket etti (kırmızı ile işaretlendi). Düşüş trendinin tersine çevrilmesi, Ripple 0,85 doların üzerinde daha yüksek bir zirve oluşturabildiğinde kısa vadede onaylanacak.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin