XRP dar aralıkta sıkıştı: Beklenen yükseliş ne zaman gerçekleşecek?
XRP dar aralıkta sıkıştı: Beklenen yükseliş ne zaman gerçekleşecek?

XRP dar aralıkta sıkıştı: Beklenen yükseliş ne zaman gerçekleşecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, işlem gördüğü dar aralıktan çıkmak için mücadele ediyor ancak önemli bir ilerleme kaydedemedi.

  • XRP, 0,53 dolarlık kritik direnç seviyesini aşmak için mücadele ediyor.
  • Altcoin, fiyat hareketi açısından dar bir aralıkta işlem görüyor.
  • Balinalar önceki satışlara rağmen birikime devam ediyor.

Varlığın alım satım verileri grafiği, altcoin’in destek ve direnç bölgesi arasında sıkışıp kaldığını ortaya koyuyor.

XRP bu belirli fiyat noktasını her geçmeye çalıştığında, 0,43 dolarlık destek seviyesini test eder. Bu döngü, Eylül ayından beri altcoin için devam ediyor.

Kripto piyasasının son rallisine rağmen, varlık son 24 saat içinde %1,3 düştü ve son iki haftadır %4,4 kayıp yaşadı. Yazının yazıldığı an itibariyle XRP, 0,47 dolardan işlem görüyor.

Yatırımcılar için biraz iyi haber, Göreceli Güç Endeksinin, Ripple SEC davasındaki olumlu gelişmeleri takiben yükselen bir destek çizgisi üzerinde seyretmesidir.

Ripple, XRP yükselişinde önemli bir rol oynayabilir

Ripple uzun süredir yasal bir mücadele içerisinde buna rağmen XRP’nin kayıplarından kurtulmasına yardımcı olabilecek ağ geliştirme faaliyetlerinde bulunuyor.

Şirket kısa süre önce, hem dijital hem de fiziksel olarak değiştirilemez tokenlerin (NFT’ler) tüm yaratıcılarına açık olan 250 milyon dolarlık üçüncü dalga yaratıcı fonunun başlatıldığını duyurdu.

Ripple, başvurunun 30 Aralık 2022’ye kadar açık olduğunu ve ilgilenen tüm başvuru sahiplerinin milyonlarca değerindeki yaratıcı fonu için şanslarını deneyebileceğini söyledi.

Bu, şirketin Ripple kullanıcılarının ağ etkinliğini artırma hedefiyle uyumludur ve ayrıca NFT pazarlarını büyütmeye olan ilgilerinin altını çizmektedir.

XRP satın almaya değer mi?

Kripto dar bir aralıkta işlem gördüğünden, yatırımcılar şu anda satın almayı ve bir sonraki yükseliş piyasası rallisini beklerken tokenlerini tutmayı tercih edebilir.

XRP balinaları da aynısını yapıyor ve kripto alanının genel değerini 1 trilyon doların üzerine çıkarmasına yardımcı olan dalgalanma sırasında bile birikime devam ediyor.

Bununla birlikte, 10 milyondan fazla token tutan adreslerin XRP’lerini sattığını ve bakiyelerini azalttığını belirtmekte fayda var.

Bu, bazı büyük yatırımcıların satın alırken diğerlerinin satış yaptığı ve varlığın dağılımında dengenin sağlandığı anlamına gelir.

Bazı analistler, Ripple Labs nihayet SEC’e karşı yasal savaşını kazanmanın eşiğinde olduğu için varlığı şimdilik tutmanın akıllıca olduğuna inanıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin