featured

Alıcılar dikkat, baskı devam ediyor! XRP daha fazla düşüş yaşayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP fiyatı, geçtiğimiz gündeki hareketi haricinde daha düşük seviyelerde işlem görmeye devam ediyor. Yatırımcılar, kesin kararlar vermeden önce biraz daha beklemeleri öneriliyor. Fiyat, direnç noktasını desteğe çevirmeyi başarırsa, kenarda kalan alıcılar tarafından etkileyici bir dizi kazanç gözlemlenebilir.

XRP fiyatı, düşüş yaşamaya devam ediyor. 0,33 dolar seviyesinin altında bir haftalık kapanış, alıcılar için yeni bir uyarı işareti olacaktır.

Gözde altcoin, son 24 saat içinde 0,38 dolar ile 0,46 dolar aralığında işlem gördü. Şu anda ise XRP bir kırılma noktası yakınında işlem görüyor.

XRP, 4 Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,29 dolara ulaşmasının ardından toplamda %87,66 oranında değer kaybetti.

Grafikler düşüşe işaret ediyor

Haftalık grafikte ise fiyat, 21 Nisan’dan bu yana azalan bir üçgen modelinde işlem gördü. Alıcılar, yukarı yönlü baskının varlığını gösteren azalan trend çizgisini üç kez test etti. Değer kaybetmesine ek olarak XRP, mayıs ayı başlarken kritik bir seviye olan 200 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) yani 0,61 doların altına düştü. Buna ek olarak üçgen formasyonunun taban çizgisinin kırılması, fiyatı en son Şubat 2021’de görülen en düşük seviyeleri test etmeye itti.

XRP grafik

Yenilenen satış baskısı ile birlikte herhangi bir olumlu sinyalin olmaması, altcoin’in Ocak 2021’in en düşük seviyelerine yani 0,24 dolara kadar geriletecektir.

Aksine, yükseliş hissiyatındaki bir değişiklik hâkim olan aşağı yönlü trende meydan okuyabilir. Alıcılar psikolojik olarak önemli bir seviye olan 0,50 doların üstüne çıkmayı başarırsa, daha fazla yukarı yönlü hareket mümkün olabilir.

Teknik göstergelerden RSI, altcoin üzerindeki düşüş görünümünü işaret ederek 32 endeksinde işlem görüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada XRP, gün içinde %4,90 oranında düşüş yaşadı ve 0,40 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi, 2,136,668,478 dolarlık işlem hacmine sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin