featured

XRP fiyatı, yeni bir çöküş ile karşı karşıya kalabilir! İşte, kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, yaklaşık üç haftadır sert bir direnç noktasının altında işlem görüyor. Fiyat, büyük ölçüde 0,36 dolar ile 0,39 dolar arasında menzile bağlı kaldı.

XRP haftalık grafik:

Görünüşe göre, ne ayılar ne de boğalar XRP fiyatı üzerinde bir hâkimiyet kuramıyor. Boğaların bir ralli başlatmak için 0,39 dolarda bulunan direnç noktasını kırması gerekiyor. Bu direncin alçalan çizgiyle kesişmesi nispeten güçlü bir bariyer oluşturmuştur.

XRP grafik

Bu direnç noktasının kırılması durumunda XRP fiyatı 0,46 dolarda bulunan hedefine doğru yükselişine başlayabilir. Bu hareket, genel yapıyı iyileştirecek ve boğaların yeniden gücü ellerine almalarına olanak sağlayacaktır. Öte yandan, eğer ayılar üstünlüğü ele geçirirse, altcoin’in fiyatı 0,33 dolarda bulunan destek noktasını yeniden ziyaret edebilir.

XRP için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,33 dolar ve 0,28 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,39 dolar ve 0,46 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

Günlük Hareketli Ortalamalar:

MA20: 0,44 dolar

MA50: 0,71 dolar

MA100: 0,69 dolar

MA200: 0,48 dolar

XRP/BTC grafiği:

Bitcoin’e karşı fiyat, azalan hat direnci (kırmızı) ve 1,700 SAT’de (sarı) yatay direnç ile mücadele ediyor. Alt taraftan, 100 günlük hareketli ortalama (beyaz) bir destek çizgisi görevi görür. Bu yapı, kısa vadede düşüş eğilimi gösteriyor. 1,500 SAT’nin altında bir kapanış, bir düzeltme dalgasını tetikleyecektir. Öte yandan, boğalar altcoin’i 1,700 SAT’nin üzerine iterse, muhtemelen bir sonraki hedef olan 2,000 SAT değerine doğru gidecektir.

Temel Destek Seviyeleri: 1500 SAT & 1370 SAT

Temel Direnç Seviyeleri: 1700 SAT & 2100 SAT

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin