featured

XRP, piyasanın geri kalanına göre çok daha hızlı toparlanabilir! Ancak, bir şeye dikkat edilmeli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son veriler, XRP, XLM ve SNT token’larının diğer altcoin’lere kıyasla yükselme şansının yüksek olduğunu gösteriyor. Ancak yatırımcılar çok dikkatli olmalı.

Santiment, sosyal hâkimiyette trend olan kripto para birimleri içeren bir tweet paylaştı. Bu tweet’inde dikkat çeken 3 altcoin XRP, XLM ve SNT oldu.

Bu, yakında bir fiyat artışı gerçekleşebileceğine işaret edebilir. Ancak Santiment analistleri, burada bir sorun olduğu konusunda uyarıyor.

Sosyal hâkimiyet artıyor

Santiment, bir kripto para biriminin sosyal hâkimiyeti yükseldiğinde, fiyatının yükselme ihtimalinin normalden daha yüksek olduğunu tweet’ledi. Bununla birlikte Santiment, bu altcoin’ler -XRP, XLM ve SNT – trend olurken, aynı zamanda hızlı kâr peşinde koşan yatırımcılar tarafından hızlı bir satış riski ile karşı karşıya oldukları konusunda uyarıyor.

XRP

Geçtiğimiz hafta XRP, Lüksemburg merkezli Bistamp borsasında yaklaşık %10 oranında yükselerek 0,37316 dolardan 0,41003 dolara sıçradı. Ancak şimdiye kadar gözde altcoin %4,78 oranında değer kaybetti ve şu anda 0,39058 dolar civarında işlem görüyor.

XRP’nin Kasım ayı başlarındaki düşüşü, FTX borsasının çökmesi ve onun ve kurucusu Sam Bankman-Fried’in iflasından kaynaklandı. 7 Kasım’da, fiyat son zamanlarda kazandığı 0,4747 dolar seviyesini kaybetti ve 0,3341 dolara kadar düştü.

FTX çöküşünün piyasaya etkisi

FTX’in çöküşü, kripto para piyasasında bir düşüş dalgası yarattı. Piyasa lideri olan Bitcoin’i 17,000 doların altına iterken, birçok altcoin de bu fiyat hareketini takip ederek büyük oranlarda değer kaybetti. En büyük altcoin olan Ethereum ise 1,200 dolar seviyesinin altına düştü.

Şimdiye kadar, hem Bitcoin hem de Ethereum küçük bir canlanma gösterdi. Çünkü BTC, Fed’in bu yılın başlarına göre daha küçük faiz artırımları yapmaya başlamayı planladığı haberi üzerine yeniden 17,000 doların üzerine çıktı. Piyasa lideri şu anda 16,989 dolar civarında işlem görüyor. En büyük altcoin olan Ethereum ise 16,989 dolardan işlem görüyor. BTC ve ETH sırasıyla %2,25 ve %4,25 oranında artış yaşadı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin