Ripple fiyat tahmini: XRP büyük bir yükselişe hazırlanıyor olabilir!
Ripple fiyat tahmini: XRP büyük bir yükselişe hazırlanıyor olabilir!

Ripple fiyat tahmini: XRP büyük bir yükselişe hazırlanıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, son beş haftadır iki farklı trend çizgisi arasında yankılanıyor ve bu da genişleyen bir kama modeli oluştuğunu gösteriyor. Kripto para fiyatı, modelin aşağı eğimli trend çizgisini birkaç kez yeniden test etti ve bu, yatırımcıların bu teknik kuruluma aktif olarak yanıt verdiğini gösterdi.

Anahtar noktaları:

  • Genişleyen bir kama modelinin oluşumu, herhangi bir varlık fiyatında artan oynaklığın bir işaretidir.
  • Bu modelin ana trend çizgisi seviyesinden potansiyel bir kırılma, XRP fiyatını sürekli ve yönlü bir rallide destekleyebilir.
  • XRP‘deki gün içi işlem hacmi, %37’lik bir artışa işaret eden 469.7 milyon dolardır.

XRP Price

Kripto piyasasında bu haftaki düşüşün ortasında, XRP fiyatı aşağı yönlü trend çizgisinden geri döndü. Ortaya çıkan düşüş, kripto paranın piyasa değerini %9,7 oranında düşürdü ve 0,37 dolarlık desteğe ulaştı.

Yazım sırasında, kripto para fiyatı 0,377 dolar işaretinde ve 0,37 dolar desteğinde daha düşük fiyat ret mumları gösteriyor. Daha önce altcoin, bu destekten iki kez toparlandı ve bu, alıcıların aktif olarak bu seviyede biriktiğini gösteriyor.

Bu ret işaretleri, yükselişin tersine çevrilmesi için daha yüksek bir olasılığa işaret ediyor ve genişleyen kanalla devam eden ayı döngüsünün önüne geçiyor. Yükseliş baskısı devam ederse, ilgili yatırımcılar giriş fırsatlarını aramak için genel bir trend çizgisi oluşumunu beklemeli.

Bu potansiyel kırılma, XRP fiyatını devam eden belirsizlikten kurtarabilir ve fiyat rallisini 0,43 dolara teşvik edebilir. Aksine, 0,37 dolarlık desteğin altındaki düşüş eğilimi daha fazla düşüşü teşvik edebilir.

Teknik Gösterge

Göreceli Güç Endeksi: XRP fiyatı 0,37 dolar desteğini yeniden test ederse, günlük RSI eğimindeki hafif bir yükseliş sapması yukarı yönlü bir ralliyi başlatmak için ek onay sağlar.

EMA’lar: 50 ve 200 günlük EMA, genel olarak yatay bir eğilimi vurguluyor.

Eğilim: Ayı

Volatilite: Yüksek

Direnç seviyeleri: 0,385 dolar ve 0,41 dolar

Destek seviyeleri: 0,35 dolar ve 0,37 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin