İlk 10'da sıkı mücadele! XRP bu altcoin'e yenik düştü
İlk 10'da sıkı mücadele! XRP bu altcoin'e yenik düştü

İlk 10’da sıkı mücadele! XRP bu altcoin’e yenik düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra’nın yerel tokeni LUNA, ilk kez piyasa değeriyle Ripple’a bağlı XRP’yi geçti.

CoinMarketCap verilerine göre iki kripto para da şu anda 37,8 milyar dolar değerinde. LUNA fiyatı son 24 saatte %27’den fazla arttı ve diğer büyük kripto para birimlerinden önemli ölçüde daha iyi performans gösterdi.

Terra

Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) da ilk 10’da.

Tüm zamanların yeni rekoru

LUNA, Ocak ayında ciddi bir baskı altına girdi ve iki hafta içinde değerinin kabaca yarısını kaybetti. Harikalar Diyarı projesi olarak görülen Terra’nın etrafındaki tartışmalar düşüş hissine katkıda bulundu.

LUNA2

Bununla birlikte, LUNA fiyatı geçen ay etkileyici bir geri dönüş yapmayı başardı ve sonunda bugün erken saatlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 103,88 $’a ulaştı.

Luna Vakfı Muhafızları tarafından Şubat ayı sonlarında düzenlenen 1 milyar dolarlık LUNA satışı, kripto para birimi için büyük bir şanstı.

TerraUSD (UST) stabilcoin için bitcoin cinsinden bir forex rezervinin piyasaya sürülmesinden bu yana fiyatı %105 arttı.

Terra’nın sabit parası Shiba Inu’yu geçti

Bu arada, UST kripto para biriminin piyasa değeri ilk kez 14 milyar doları aştı. Dolara sabitlenmiş stablecoin şimdi Shiba Inu’nun (SHIB) üzerinde ve mücadele eden memecoin’i piyasa değerine göre 15. sıraya itiyor. Arzı, yerel LUNA tokeninin fiyat toparlanmasıyla desteklendi.

UST’nin dolar sabiti, esnek bir para politikası yardımıyla korunuyor. Bazı LUNA tokenleri, 1 $ seviyesinin üzerine çıktığında UST stabilcoin arzını artırmak için protokolün yakma mekanizmasının yardımıyla dolaşımdan kaldırılıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin