featured

XRP balinalarından büyük satışlar geliyor! Fiyat, kritik seviyelerin üzerinde tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Kripto balinaları büyük miktarlarda XRP satmaya devam ederken, piyasa bu hareketlerden büyük zarar görüyor.

Whale Alert tarafından bildirildiği üzere, son 24 saat içinde yaklaşık 270 milyon adet XRP token’ı hareket ettirildi. İşlem, “bilinmeyen” olarak işaretlenen cüzdanlar arasında yapıldı.

Balinalar hareket hâlinde

Transferin yapıldığı tarihte – yaklaşık 22 saat önce – işlem yapılan XRP miktarı 97,775,558 dolara eşitti.

Ayrıca, bu hafta başlarında Fed’in faiz oranlarını tekrar yükseltmesi haberiyle birlikte kripto satışları hızlandı. Gözde altcoin, Çarşamba gününden bu yana %9,72 oranında bir düşüş kaydetti. Piyasa lideri olan Bitcoin 17,000 doların altına düşerken, en gözde altcoin olan Ethereum ise yeniden 1,200 dolar civarında işlem görüyor.

Şu anda XRP, 0,35334 dolar civarında işlem görüyor. Gözde altcoin, 0,35 doların üzerinde tutunabilmek için büyük mücadele veriyor.

XRP balina

 

Cardano kurucusu XRP’den uzaklaşıyor

Input Output Global’in ve Cardano’nun kurucusu olan Charles Hoskinson, YouTube’da yakın zamanda bir video paylaştı. Bu videoda Ripple veya XRP token’ı ile ilgili herhangi bir tartışmada yer almayacağını belirtti. Hoskinsom, bunlarla ilgili hiçbir soruyu yanıtlamayacak veya onlar hakkındaki görüşlerini paylaşmayacak.

Bu, XRP ordusunun 15 Aralık’tan sonra onu taciz etmeye ve yalan söylemekle suçlamaya başlamasından sonra oldu. Yakın tarihli bir paylaşımda, Ripple-SEC davasının o gün çözüleceğine dair söylentiler duyduğunu belirtmişti.

Bu, XRP ordusunun Hoskinson’ı trollemeye ve onu taciz etmeye başladığı ilk sefer değildi. Bu sonbaharda zaten herhangi bir Ripple veya XRP tartışmasına dahil olmak istemediğini bir kez belirtmişti.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin