Ripple boğa patlaması işaretleri gösteriyor – işte ayrıntılar
Ripple boğa patlaması işaretleri gösteriyor – işte ayrıntılar

XRP balina sayısı Spark Airdrop yaklaşırken tüm zamanlar rekoru kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, 0,55 dolarda sabitlenirken rekor sayıda balina sayısına ulaşılmış durumda. Kripto para birimi veri analizi platformu Santiment’e göre, 10 milyondan fazla token  tutan XRP hesaplarının sayısı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 339’a ulaştı.

XRP

Sayı arttı

XRP balinalarının sayısı Kasım ayının başından bu yana artıyor. Santiment, son üç hafta içinde yüzde 10,1’lik bir artış olduğunu tahmin ediyor.

Bu yeni balina akışı, büyük olasılıkla bu Cumartesi gerçekleşmesi beklenen Flare Networks’ün token airdropundan kaynaklanıyor.

Coinbase, Bitfinex ve Binance dahil olmak üzere 50’den fazla kripto para birimi borsası, merakla beklenen etkinliğe katılıyor.

Tüm XRP Ledger bakiyelerinin anlık görüntüsünden sonra, Spark (FLR) tokenları 1: 1 temelinde ücretsiz olarak dağıtılacaktır.

Kişisel olarak XRP’ye sahip olan tüm hesaplar ile eski Ripple çalışanları airdropa katılabilir. Bunun tek istisnası, tokenı talep etmesi yasaklanan Stellar kurucusu Jed McCaleb. Günlük bazda 29,5 milyon XRP’yi tasfiye ederek piyasa üzerinde büyük bir baskı uygulamasına rağmen, bazıları hala kararın ayrımcı olduğuna inanıyor.

Yeni bir birikim trendi

Kasım ayının sonlarında, 1.000 BTC’yi   tutan Bitcoin adreslerinin sayısı, dört yıldan uzun bir süredir ilk kez yeni bir rekor kırdı.

“Balina” kelimesi kripto endüstrisinde bir şekilde aşağılayıcı olsa da, esas olarak merkezileşme ile ilişkilendirildiği için, daha büyük cüzdanların biriktirdiği kripto para birimi sahiplerine işaret ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin