featured

XRP arzı 2 ayın en yüksek seviyesinde! Balinalar biriktirmeye devam ederken yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki düşüş ve yükseliş hareketleri arasında birçok yatırımcı XRP gibi gözde ve büyük altcoin’lerin geleceğinin ne olacağını merak ediliyor.

Genellikle, balinaların eylemleri, değerlendirme yapmak için bir temel olarak kullanılabilir. XRP balinaları, yani bir ile on milyon arasında elinde token tutanlar, açısından bir şey oldukça açıktı.

Zincir üstü ve sosyal ölçüm platformu Santiment tarafından 25 Mayıs’ta yayınlanan bir rapora göre balinalar, toplu olarak kripto para birimini biriktiriyor. Balinalar şu anda son iki ayda varlık arzının en yüksek yüzdesini elinde tutuyor.

Analitik firması tarafından yayınlanan grafik bu gerçeği gösteriyor. Balina adreslerinin ellerinde tuttukları token sayısında 11 gün gibi kısa bir sürede %2,4 oranında bir artış olduğu görülüyor. Şöyle bir tweet paylaşıldı:

Balinaların en büyükleri şu anda, piyasadaki XRP token’larının %6,12’sine sahip

XRP fiyat analizi

Durum böyleyken, gözde altcoin şu anda 0,3894 dolar civarında işlem görüyor. Bu da, bir önceki güne göre %2,36 ve önceki haftaya göre %4,62 oranında bir düşüş yaşandığı anlamına geliyor.

XRP grafik

Bu arada uzmanlar XRP fiyatının 2022’nin sonuna kadar 2,55 dolara yükselmesini bekliyorlar. Ancak bu tahmini, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı yasal savaşının sonucuna dayandırıyorlar. Yani eğer blockchain şirketi davayı kazanırsa veya uzlaşırsa yükseliş gerçekleşecektir.

Daha önce, Ripple davanın Kasım 2022’ye kadar bitmesini beklediğini belirtmişti. Ancak daha sonra her iki taraf da kapanış özetlerinin Noel’den birkaç gün önce yapılacağı konusunda anlaştılar.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin