XRP aniden yükseldi! Büyük bir hareketin başlangıcı mı?
XRP aniden yükseldi! Büyük bir hareketin başlangıcı mı?

XRP aniden yükseldi! Büyük bir hareketin başlangıcı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto piyasası geçtiğimiz gün hafif bir toparlanma yaşadı. Bu arada, popüler altcoinlerden biri olan XRP aniden %10’un üzerinde bir yükseliş kaydetti. Bununla birlikte, Ripple’ın yerel tokeninin, son 60 gün içinde en büyük kriptolar arasında en iyi yatırım olduğu ortaya çıktı.

Balina birikimleri XRP fiyatını etkiledi mi?

XRP fiyatları, son 60 günde ve küresel kripto pazarındaki artan oynaklığın ortasında %50 oranında arttı. Ancak bu fiyat artışı, XRP davasından gelen son gelişmeler ve devasa balina birikimi ile destekleniyor.

Balina uyarısına göre, mega balina cüzdanları birden fazla işlemde 83 milyondan fazla XRP tokeni taşıdı. Bir balina, tek bir işlemde 24.2 milyon dolardan fazla XRP tokeni satın aldı. Bitso kripto borsasından 53.2 milyon XRP tokenini bilinmeyen bir cüzdana taşıdı.

Bu arada, balinalar cüzdanından Bitso’ya yaklaşık 30 milyon XRP tokeni taşıdı. 13.5 milyon doların üzerinde XRP taşındı.

XRP fiyatı son 24 saatte yaklaşık %8 arttı. Yazım sırasında XRP, ortalama 0,489 dolar fiyatla ve 24.5 milyar dolarlık toplam piyasa değeri ile işlem görüyor.

Daha önce, balinaların 129 milyon XRP tokeni ekleyerek düşüşü satın aldığı bildirildi. Bununla birlikte, balinalar tarafından yaklaşık 198 milyon XRP tokeni taşındı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin