XRP analizi: Altcoin, boğa koşusunu tutabiliyor mu?

XRP analizi: Ripple direnci kırabilirse ralli gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Majör altcoin son aylarda piyasa koşullarına rağmen diri kaldı. SEC davasında olumlu haberlerin gelmesiyle beraber 3 aylık performans çift hanelerde kaldı. Bu havayı iyi yakalayan topluluk varlığı yukarı sıralara da taşıdı. Peki XRP analizi için daha fazla kazanç mümkün mü?

Ripple, dolar karşısında 0,365 dolarlık desteğin üzerinde kaldı. XRP fiyatı, 0,48 $ seviyesine doğru yeni bir ralli izliyor gibi görünüyor. 

Ripple, güçlü bir düşüşün ardından 0,320$ bölgesinin yakınında bir dip ile birlikte destek buldu. Fiyat, 0,332 dolar ve 0,350 dolar direnç seviyelerinin üzerinde makul bir artış başlattı.

XRP analizi: Ripple gözünü yükseklere çevirdi mi?

Boğalar, fiyatı 0,5098 dolardan 0,3200 dolara düşüşün %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerine çıkarmayı başardı. XRP analizi için şu anda 0,380 $ ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerinde işlem görüyor. XRP/USD paritesinin 4 saatlik tablosunda 0,381 dolar civarında destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi çizgisi de var.

0,415 dolar seviyesinin yakınında büyük bir dirençle karşı karşıya gibi görünüyor. Eğer bu bölge geçilirse bir sonraki büyük direnç 0,438 dolarda bulunuyor. Burada boğalar ve ayılar XRP analizi için kritik yer sayılabilir.

Altcoin destekleri deneyecek mi?

XRP analizi için direnç kadar destek bölgeleri de önemli. Ripple, 0,415 dolarlık direnç bölgesini geçemezse, aşağı yönlü bir düzeltme başlatabilir. Aşağı yönde ilk destek, 0,381 dolar seviyesinde bulunuyor. 

Ayılar daha da aşağıya götürürse sonraki büyük destek 0,350 dolar civarında kendini gösteriyor.

Teknik göstergeler

  • 4 Saatlik MACD – XRP/USD için MACD şimdi yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.
  • 4 Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – XRP/USD için RSI şu anda 50 seviyesinin üzerinde.
  • Ana Destek Seviyeleri – 0,381 Dolar, 0,365 ve 0,350 dolar.
  • Ana Direnç Seviyeleri – 0,415 Dolar, 0,438 ve 0,480 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin