featured
Flaş XRP analizi: "Büyük patlama için gözünüz bu seviyede olsun!"

Flaş XRP analizi: “Büyük patlama için gözünüz bu seviyede olsun!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP şu anda kısa vadeli yatay bir trendde. Kripto para biriminin fiyatı yakın zamanda bu aralığın genel direncini reddetti ve 0,88 dolardaki desteğe geri döndü. Ancak teknik tablo ve göstergeler, Ripple için olumlu bir dönüş olduğunu gösteriyor.

XRP fiyatı yukarıda da görüldüğü üzere 1,40 ve 0,088 dolar aralığında konsolide oluyor. Birkaç kez burayı geçmesine karşın 1 dolar yakınındaki bölge çok önemli bir destek bölgesi görevi görüyor ve bunun üzerindeki kırılma, yatırımcılar için mükemmel bir giriş fırsatı olabilir.

200 günlük EMA, yükselişin tersine çevrilmesi için birden fazla faktör sağlayan 1 dolarlık destek bölgesi ile çakışıyor. Ancak fiyat, 200 günlük EMA ile düşüş eğilimi gösterecek şekilde düşen 50 günlük EMA’nın altında.

Göreceli Güç Endeksi (44), aşırı alım bölgesinde reddedildikten sonra düşüş trendinde hareket etmeye devam ediyor. Ayrıca aşırı satım bölgesinden eğimdeki toparlanma yükseliş göstergeleri getiriyor.

4 saatlik XRP fiyat grafiği

Düşen XRP fiyatı, 4 saatlik grafikte düşen kanalın direnç trend çizgisinin üzerine çıktığından bir boğa koşusu için büyük potansiyel gösteriyor. Bu nedenle, fiyatlar 1 doların üzerinde sabit kalmayı başarırsa 1,40 dolara sıçrama görebiliriz.

Ancak trader’ların 1,06 $ ve 1,16 $’lık direnç seviyelerini gösteren pivot noktalarına dikkat etmesi gerekiyor. Diğer taraftan, destek seviyeleri 0,97 ve 0,87 dolar seviyelerinde.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


XRP yükselir mi?

XRP Yükseliş trendinde görünmektedir. Grafikleri izlemekte fayda var.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin