XRP analizi: Altcoin, boğa koşusunu tutabiliyor mu?

XRP analizi: Dip bölgesi alım fırsatı sunuyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ile SEC arasında devam eden davadaki olumlu haberler bir anda XRP tokenini yukarı taşımıştı. Geçtiğimiz haftalarda düşen piyasada iyi bir ivme yakalayan kripto para birimi 0,50’nin üstüne çıkmıştı. Peki XRP analizi için alım fırsatı şu an var mı?

ABD Fed’den beklenen faiz artışıyla birlikte kripto piyasası etrafındaki olumsuz hisler yeniden çoğaldı. Çoğu büyük kripto para fiyat trendinde belirsizlikle karşı karşıya kaldı. 

XRP, bu durum için istisna olmadı. Fiyatı iki mutlak engel arasında sallanmaya devam ediyor. Bu nedenle, aralık seviyelerinden herhangi birinden bir kırılma, Ripple(XRP) için gelecekteki trendi etkileyecektir.

XRP analizi: Fiyatta son durum nedir?

XRP fiyatı, bir ay boyunca 0,55 ila 0,45 dolar bariyerleri arasında rezonansa girdi. Ayrıca konsolidasyon aşamasının rolü, Eylül’deki olağanüstü rallinin ardından fiyatları sürdürmektir.

Altcoin yukarıda bahsedilen engelleri iki kez yeniden test etti. Bu da yatırımcıların bunlara yanıt verdiğini ve piyasa fiyatını etkilemeye yardımcı olabileceğini gösterdi. Şu an itibarıyla, XRP analizi için 0,4433’te işlem görüyor.

Yenilenen yükseliş momentumu, fiyatları 0,55$ işaretini yeniden aşmak için %21.5 yükseltebilir. Aksine, piyasa hissiyatı kötüleşirse, 0,45 dolarlık desteğin altına bir kırılma fiyat düzeltmesini uzatacaktır.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Nötr duyarlılığın altına düşen günlük RSI eğimi, piyasa duyarlılığının negatife döndüğünü ve 0,445$’lık düşüş olasılığını güçlendirdiğini gösteriyor.

EMA’lar: Alıcı tarafındaki 50 ve 100 günlük EMA’lar, daha fazla düşüşü önlemek için ek destek sunar.

Direnç seviyeleri: 0,512 ve 0,55 dolar

Destek seviyeleri: 0,435 ve 0,41 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin