XRP analizi: Altcoin, boğa koşusunu tutabiliyor mu?

XRP analizi: Altcoin, boğa koşusunu tutabiliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ekosisteminin önemli altcoin’lerinden biri olan Ripple, boğa rallisinde biraz geride kaldı. XRP analizi için öne çıkan bayrak modeli düşüşü tetikler nitelikte kalıyor. 

Bayrak modelinin etkisi altında, Ripple fiyatı bir ay boyunca istikrarlı bir düşüşte duruyor. 0,432 dolar bölgesinden son yüksek seviyesine geldi. Bu da XRP analizinde düşüşün neden oldu.

Şu anda XRP/USD paritesi 0,395 $ seviyesinde işlem görüyor. Fiyatın yankılandığı iki aşağı eğimli trend çizgisi bozulmadan kalana kadar, Ripple coin fiyatı düşüş trendini sürdürecek. Peki yatırımcılar için giriş fırsatı nerede sunacak?

XRP analizi: Hissiyat yeni bir giriş sunabilir

Bayrak modeli genellikle devam eden bir yükseliş trendinde görülür. Boğa koşusu devam etmeden önce geçici bir düzeltme işareti gösterir. Teorik olarak, bu model kripto para sahiplerine yükseliş momentumunu yenileme ve geri kazanılan destekte fiyat istikrarını kontrol etme imkanı sunar.

Kripto pazarındaki artan yükselişin ortasında, XRP fiyatı 14 Şubat’ta 0,369 dolarlık birleşik destek ve destek trend çizgisinden toparlandı. Yükselişin tersine dönmesi XRP analizi, genel trend çizgisine meydan okumak için geri döndü.

Altcoin fiyatı trend çizgisinin altında ve uzun süreli düzeltme tehdidi altında. Bu yüzden yükseliş eğilimi için bazı seviyeleri takip etmek gerekir. Potansiyel boğa koşusu, 0,42 $, 0,432 $, 0,476 $ veya 0,5 $ gibi hedeflere ulaşmasına yardımcı olabilir.

Teknik gösterge

Bollinger Bandı: XRP fiyatı, alıcıların trend kontrolünü yeniden ele geçirmeye çalıştığı göstergelerin orta hat projesinin üzerine çıktı.

MACD: nötr çizginin altındaki bir kırılmaya rağmen, MACD (mavi) ve sinyal (turuncu), düşüş momentumundaki zayıflığı ve yukarı yönlü bir kırılma için ek onay göstererek yana doğru gitti.

Direnç seviyesi – 0,435 dolar ve 0,45 dolar

Destek seviyesi – 0,393 dolar ve 0,372 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin