Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım
Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

XRP, Aave, Dogecoin Fiyat Analizi: 08 Mart

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP, kısa vadede bir yükseliş üçgen modeli oluşturdu ve 0,48 dolara yükseliş görebildi. Aave, 420 dolar seviyesini bir kez daha direnç olarak test ederken, Dogecoin yükseliş belirtileri gösterdi.

XRP

XRP, Aave, Dogecoin Price Analysis: 08 March

Kısa vadede, XRP yükselen bir üçgen oluşturdu. 0.466 $ seviyesi, fiyat son birkaç gün içinde daha yüksek düşüşler oluştursa da birçok kez direnç olarak test edildi. Bu, 0.466 $ ‘ı geçen bir kırılmanın muhtemelen 0.48 $’ a ulaşacağına işaret ediyor olabilir.

Birkaç saat önce yukarı doğru bir hareket başlatıldı, ancak yükselen trend çizgisini bir kez daha reddetti ve yeniden test ederek, satıcıların pazarda hala biraz söz sahibi olduğunu görülüyor. Bu trend çizgisinin altındaki bir gün kapanışı gelmesi, XRP’nin 0,45 $ ‘a doğru hareketini tetikleyebilir.

Geçen hafta, XRP 0,4 dolara düştükten sonra toparlandı ve son günlerdeki fiyat hareketi, daha uzun zaman dilimlerinde direnç altında konsolidasyona benziyor. Konsolidasyon sonrası yukarı yönlü bir ivme kazanılması durumunda  XRP için 0,5 dolara kadar bir geri dönüş görülebilir.

Aave (AAVE)

XRP, Aave, Dogecoin Price Analysis: 08 March

Aave, 310 dolarda çift dip oluşturdu ve o zamandan beri toparlanma sürecinde. 420 dolardan 340 dolara geri çekilme, Bitcoin’in 52 bin dolarlık reddiyle aynı zamana denk geldi. Yazım sırasında, AAVE bir kez daha direnç olarak 420 $ ‘lık sınırını test ediyordu.

Fiyat 380 doların üzerine çıkarken RSI nötr 50’nin üzerine çıktı. Stokastik RSI, son zamanlarda aşırı alım bölgesinden düştükten sonra bir kez daha yükselebilir. 420 doların üzerindeki bir hareket, önümüzdeki günlerde AAVE, 447 dolar, 469 dolar ve 498 dolarda dirence maruz kalabilir.

Dogecoin (DOGE)

XRP, Aave, Dogecoin Price Analysis: 08 March

DOGE, 0,054 $ seviyesinin üzerine çıkarken kayda değer bir işlem hacmi gösterdi. Bu hacim, geçtiğimiz aylardaki yükselişine kıyasla önemsizdi, ancak son birkaç gündeki hareketliliğe kıyasla dikkat çekiciydi.

DMI, güçlü bir trendin henüz oyunda olmadığını, ancak ADX’in (sarı) grafiklerde yükseldiğini gösterdi. Chaikin Para Akışı ayrıca DOGE piyasalarına net sermaye akışı olduğunu ifade ediyor.

Yukarı tırmanma ve 0,54 dolar seviyesinin yeniden test edilmesi, yükseliş niyetinin bir işareti ve özellikle işlem hacmi bir artış görürse, yakında 0,06 dolar hedefine ulaşılabilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin