XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

XRP 29 Eylül fiyat görünümü: XRP sakin seyri dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 29 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP son 48 saattir 55 -51 sent bandında hareket ediyor.
  • Düşük hacimli ve sakin bir seyre sahip XRP/USD paritesinin saatlik 200 HO üzerindeki fiyat hareketleri oluşturduğunu görüyoruz.
  • Son yükseliş sonrası yaşanan düzeltme hareketinin makul seviyelerde sonlanmış olması XRP için olumlu olabilir.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 1,16 oranında değer kaybederken Bitcoin karşısında daha iyi bir performans gösterdiği görülüyor. Buna göre XRP/BTC paritesi 8183 satsdan fiyatlanırken yüzde 2,26 değer kazandığını görüyoruz.

XRP 29 Eylül fiyat hareketleri

Dar bir bantta hareket eden XRP’nin alış yönlü işlemleri oldukça kısıtlı kalırken diğer büyük kripto paralardaki dalgalı hareketleri XRP özelinde göremiyoruz. 2 günlük zaman zarfında oldukça kararlı hareketler gösteren XRP için henüz düşüş yönlü bir baskı da görünmüyor.

XRP’nin 32 sentten 80 sente kadar ralli yaptığı 18 Eylül – 22 Eylül sürecini tekrar hatırlamak gerekirse bu sürecin ilk iki gününün dar bantta devam ettikten sonra ani bir yükseliş görülmüştü.

Her ne kadar bu mevcut durumla benzerlik gösterse de aynı dalgalanmanın tekrarlanacağı yönünde kesin bir görüşte bulunmak yanlış olur. Fakat yine de XRP’nin bu sakin seyirdeki ani yükselişlerine dikkat etmek gerekir. Kaldı ki önemli kripto paraların ortalama yüzde 5 civarında değer kaybettiği kripto piyasalarında XRP’nin dolar karşısında iyi tutunduğunu söyleyebiliriz.

Buna göre XRP fiyatının 55 sent üzerine doğru hızlı çıkışları ve bu seviyenin üzerinde hareket etme durumu dikkatle takip edilmelidir.

XRP için önemli teknik göstergeler

MACD saatlik görünümde bu sakin seyri tam anlamıyla temsil ederken, tamamen nötr konumda bulunuyor. Stokastik osilatör ise bu kararlı durumu temsil ediyor. Ve aşırı satım bölgesine girmeden saatlikte bir yükseliş görünümü veriyor. Bunu sabah saatlerinde yönünü yukarı çevirmiş RSI ve CCI’da onaylıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin