XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

XRP 28 Eylül fiyat görünümü: XRP için 200 HO önemli destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 28 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik.

  • XRP dün azalan üçgen formasyonu yukarı yönlü geçtikten sonra yaklaşık yüzde 6 oranında bir yükseliş ile 0,550 dolar seviyesine kadar değer kazandı.
  • XRP’nin 55 sent seviyesinde satıcılar ile karşılaşması ise pariteyi 53 sente kadar geriletti.
  • Ufak çaplı yükselişi sonrası yatay fiyat hareketleri gösteren XRP saatlik grafikte hareketli ortalamaların üzerinde kalması olumlu karşılanabilir.

XRP dolar karşısında son 24 saatlik zaman diliminde yaklaşık yüzde3 oranında değer kazandı. Bitcoin karşısında yüzde 1,3 oranında değer kaybı yaşıyor.

XRP 28 Eylül fiyat hareketleri

XRP güne düşük hacimli olarak yatay fiyat hareketinde başladı. Şu an kararsız fiyat hareketleri gözlemlediğimiz XRP’de paritenin gün içerisinde saatlik 200 HO ortalama üzerinde kalması oldukça kritiktir.

Şu an 0,5250 dolar fiyatında konumlanan saatlik 200 HO XRP’nin yönü için belirleyici bir seviye olacak gibi duruyor. Bu seviyenin altına sarkma durumu XRP’nin 50 sentin altını test etmesine neden olabilir. Öte yandan gün içerisinde 0,5250 üzerinde kalınması alış işlemlerinin artmasına neden olarak XRP/USD paritesinin 56 -58 sent bandına yükselmesini sağlayabilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

XRP/USD paritesi 4 saatlik grafiğinde MACD’nin henüz nötr bir konumda olup, XRP’nin yön arayışını yansıttığını görüyoruz. Stokastik gösterge ise 4 saatlik grafikte yönünü güney çevirmiş olup, düşüş olasılığının yükselişten daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Trendin orta vadede gücünü takip ettiğimiz RSI ve CCI göstergeleri ise şu an yatay konumda bulunup, henüz bu göstergelerden sinyal alınamıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin