XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP 26 Ekim fiyat analizi: XRP yeniden hareketlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 26 Ekim fiyat hareketleri öncesi dünün bir özetini yapmak gerekirse önemli detayları şu şekilde belirleyebiliriz:

  • XRP dün satıcılı bir şekilde başlamasına rağmen gün içinde toparlanma göstererek 47 sent bandına çıkmayı başardı.
  • Gün içi yükselişi hareketi kısa vadeli düşüş trendini de kırarak ileriye dönük olumlu sinyaller verdi.
  • 47 sent seviyesinden başlayan düzeltme ise kripto paranın saatlik 100 ve 200 hareketli ortalama seviyelerinde destek bulması ile günü kapattı.

XRP 26 Ekim fiyat hareketleri

Güne düşüş ile başlayan XRP 0,4650 seviyelerinde bulunan saatlik 100 ve 200 hareketli ortalama seviyelerindeki destek noktasını aşağı yönlü kırdı ve 0,4580 seviyesine kadar düştü.

Öğle saatlerinde ise kripto para piyasalarında kayda değer bir hareketlenme görüyoruz. Piyasaya hızlı bir şekilde fon girişi görülürken, başta önemli kripto paralar olmak üzere altcoinler genelinde yukarı yönlü bir ivme görüldü.

Yazım esnasında volatilite yaratan bu fon girişi ile XRP’nin saatlik hareketli ortalama seviyelerinin destek yaptığını görüyoruz.

Gün içerisinde XRP fiyatının 0,4650 seviyesi üzerinde kalması ise hafta sonu hareketlerinde yükselişin devamı için önemli bir etken olarak duruyor.

Diğer yandan fiyat artışının devam etmesi görülürse, 47 sent önemli direnç olarak karşımıza çıkacaktır.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD göstergesinden alınabilecek sinyaller dikkatle takip edilmelidir. MACD’nin yeşile dönmesi durumda XRP fiyat artışı hız kazanabilir.

Stokastik osilatörün ise öğle saatlerinde yükseliş yönlü olarak yönünü kuzeye çevirdiğini görüyoruz. RSI 50 seviyesinin üzerindeki değerli ile de stokastik göstergesini destekler nitelikte hareket ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin