XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

XRP 25 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 25 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün 0,4760 seviyelerine kadar yükseldikten sonra yeniden düşüş eğilimine girdi.
  • 45 sent bandına kadar devam eden düşüş sabah saatlerindeki hafif toparlanma gördü. Ve XRP/USD fiyatı ile 46 sentin seviyesine çıktı.
  • Yazım esnasında hemen hemen aynı fiyat çizgisi etrafında bulunan saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamalar XRP için birer dinamik direnç olarak çalışıyorlar.

XRP 25 Ekim fiyat hareketleri

Son 10 gündür 45 – 50 sent aralığında dalgalanma gösteren XRP, bugün itibarıyla bu bandın alt çizgisine yakın hareketler gösteriyor.

Bu yaşanan dalgalanmalarda XRP fiyatının 4 saatlik görünümde 200 hareketli ortalama barajını geçememesi, paritenin aşağı yönlü gevşemesine neden oluyor. Aşağı yönlü hareketler ise ortalama 45 sent civarında alıcılar ile karşılaşarak yukarı yönlü ivme kazanıyor.

XRP/USD paritesine daha uzun vadeli şekilde günlük grafikten baktığımızda 45 sentin önemli bir destek olduğu daha net gözüküyor. Zira 200 günlük hareketli ortalama şu an 45 sent civarında bulunuyor. Bu yüzden bu seviyenin önemli destek noktası olduğunu görüyoruz. Fiyatın bu seviyenin altına günlük kapanış yapması XRP’nin kayıplarının hızlanmasına neden olabilir.

Yukarı yönlü hareketlerde ise 50 sent önemli bir direnç olarak durmaya devam ediyor. Eğer XRP’de bir kopma yaşanacaksa bu kritik ana destek ve direnç seviyelerde olması muhtemeldir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik fiyat hareketlerinde MACD göstergesi, kısa vadede satış yönlü konumunu korurken 4 saatlik görünümde de düşüşün hızlanabileceği yönde bir ivmeye sahip.

Yazım esnasında ise saatlik görünümde Stokastik göstergenin fiyat hareketleri ile uyumsuzluğu dikkat çekici bir nokta olarak karşımıza çıkıyor. Öğle saatlerine doğru RSI göstergesinin düşüş yönlü görünümüne rağmen stokastik göstergenin aşırı satım bittiğine dair verdiği hareket XRP fiyatının öğleden sonra yeniden yükselişe geçip kısa vadeli düşüş trend çizgisini kırabileceği yönünde algılanabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin