XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP 24 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 24 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün akşam saatlerinde yaptığı sıçrama ile 0,4460 seviyelerinden fiyatını 0,4850’ye kadar çıkardı.
  • 48 sent seviyesinde satıcılar ile karşılaşan XRP fiyatı sonrasında gelen düzeltme ile 47 sent bandında kendine yer buldu.
  • Son yükseliş hamlesi ile önemli hareketli ortalamaların üzerinde işlem görmeye başlayan XRP’nin pozitif görünümü yenin günün sabah saatlerinde devam ediyordu.

XRP 24 Ekim fiyat hareketleri

XRP düşüş eğilimli ve düşük hacimli hareketlerine dün akşam saatleri itibarıyla son vererek volatilitesini yukarı yönlü olacak şekilde yükseltti. Bu son hareketle yeni bir fiyat görünümüne giren XRP’nin kısa süreli yükseliş hareketinin 0,4850 sente kadar sürdüğünü gördük.

48 sent bandında bir kapanış yapamayan XRP, sonrasında ise 47 sent seviyesine geri çekildi. Fakat düzeltmenin saatlik 200 hareketli ortalama üzerinde kaldığı net bir şekilde görülürken yukarı yönlü hareketin devam edebileceği sinyalleri de alındı.

Fakat XRP’nin daha yüksek fiyatlara ulaşması için önünde 4 saatlik XRP/USD paritesinde rastladığımı 200 HO engeli bulunuyor. Şu an 0,4770 dolar seviyesinde konumlanan 4 saatlikteki 200 hareketli ortalama, XRP için önemli bir direnç seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviyenin geçilmesi kripto paranın kazanımlarını hızlandırabilecekken aşağı yönlü sırasıyla 0,4650 ve 0,46 dolar önemli birer destek noktası olarak karşımıza çıkıyor.

XRP için önemli teknik göstergeler

XRP/USD paritesinin saatlik görünümünde MACD, pozitif bölgede olmasına karşın dalgalı fiyat hareketlerinin satış baskısında olmasından dolayı ivme kaybettiğini görüyoruz.

Stokastik osilatöre baktığımızda yazım esnasında aşırı alım bölgesinde aşağı sarktığı görülüyor. Bu durum satışların bir miktar daha devam edeceğinin işaret olabilir. Diğer yandan RSI 50 seviyesinin üzerinde olsa da bu göstergenin de yönünü aşağı çevirmesi stokastik göstergesini destekler nitelikte.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin