XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP 23 Ekim fiyat görünümü: XRP kritik destek seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 23 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP düşüş hareketi devam ederken fiyatın 46 sentin altına sarktığını gördük.
  • Özellikle saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamaların negatif yönlü çakışması XRP’nin düşüşünü hızlandırdı.
  • XRP sabah saatlerinde ise daha önce önemli bir destek noktası olarak çalışan 0,4570 seviyesini test ediyor.

XRP 23 Ekim fiyat hareketleri

46 sent seviyesinde kalmayı başaramayan XRP, bugün de düşüşe devam ederek, 0,4580 seviyelerinde hareket ediyor. Dünkü fiyat hareketlerinde özellikle saatlik 100 hareketli ortalamanın 200 saatlik hareketli ortalamayı aşağı yönlü kesmesi ile tetiklenen fiyatlar, 0,4675 seviyesindeki 100 HO direncini aşamayınca aşağı yönlü ivmelendi.

Dün artan satış baskısı ise yeni günde de devam ederek, XRP’nin kritik destek noktası olan 0,4570 seviyesinde kadar gerilemesine neden oldu. Gün içerisinde daha önce olumlu yönde çalışan bu destek noktasının test edildiğini görebiliriz. Bu noktanın aşağı yönlü kırılımı ise XRP’nin yüksek olasılıklar gerilemesini hızlandıracaktır.

Bu seviyeden alıcılar ile karşılaşılması durumunda ise ilk hedef ise 0,4650 seviyesi olarak görülüyor. 45 sentin altı ise karanlık bölge olarak görülüyor. Hafta içerisinde bu seviyenin altında kalan XRP’nin 40 sente doğru yolculuğuna şahit olabiliriz.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD mevcut konumu ile düşüşün devam etmesinin yükselişten daha baskın olduğu izlenimini veriyor. Stokastik gösterge ise sabah saatlerinde aşırı satım bölgesine doğru dik bir şekilde hareket ederek, düşüş baskının varlığını teyit ediyor. 50 seviyesinin altında düşey konumdaki RSI ve negatif trendin güçlü olduğunu işaret eden CCI göstergeleri de düşüş sinyali veren diğer önemli göstergeler olarak karşımıza çıkıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin