XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 22 Eylül fiyat görünümü: XRP volatilitesi hafta sonu da devam eder mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 22 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Yaklaşık 48 saattir olağan dışı fiyat hareketlerine şahit olduğumuz XRP şu an piyasanın en hareketli coini olarak dikkat çekiyor.
  • XRP dünkü büyük rallisinde 80 sentin kapısından dönüp 48 sente kadar geriledi.
  • 48 sent seviyesinde destek bulan XRP 60 sentin üzerine çıktıktan sonra ufak bir düzeltmeye daha girerek dalgalı hareketlerine devam edeceği sinyalini veriyor.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında kümülede yüzde 24 oranında değer kazanırken Bitcoin karşısında ise yüzde 21,66 oranında yükseliş gösterdi.

XRP 22 Eylül fiyat hareketleri

Oldukça durağan fiyat hareketlerine sahip olan XRP son 48 saatlik zaman diliminde ise tüm piyasa yatırımcılarının odağı haline geldi. Öyle ki fiyatını 32 sent seviyelerinden başlattığı ralli ile 80 sente kadar taşıdı. Bu muazzam boğa hareketi coinin piyasadan tamamen ayrışmasını sağlarken 32 sentten XRP alanların yaklaşık yüzde 114 oranında bir getiri elde etmesini sağladı.

XRP, 0,7913 dolar seviyesini gördükten sonra ise bu sefer 80 sent psikolojik sınırını gören alıcıların kâr satışlarına başlaması ile coin hızlı bir düşüş yaşadı. Ve fiyatı bu sefer de son tahlilde 0,4921 dolara kadar geriledi.

Malum hızlı yükselişler ile kripto para yatırımcılarına umut vaat eden XRP ise bu seviyeden de alıcı bulmayı başardı. Ve fiyat sabahın erken saatlerinde 0,6188 dolara kadar çıktı. Fakat bu sefer daha temkinli davranan piyasa yatırımcılarının kâr satışlarını daha düşük seviyeden yaptıkları görüldü.

XRP’de görülen bu büyük yükseliş için ise bazı kesimler kurumsal fonların etkisine dem vuruyorlar. Zira durgun seyreden kripto piyasasında ve potansiyel bireysel yatırımcıların XRP’yi bu seviyelere kadar çıkarması beklenmeyen bir durum.

Eğer bu oynaklık kurumsal fonların etkisi ile olduğu varsayılırsa XRP’de hafta sonu sakin hareketlerin olabileceğini söyleyebiliriz. Kısa vadede oluşabilecek tepe ve dip seviyeleri ise bireysel yatırımcıların ticareti ile düşük seviyelerde ve çok da volatilit olmayacağı varsayılabilir.

Yeni hafta başlangıcı ile ise XRP’den gelebilecek yeni sürprizlere karşı hazırlıklı olmak gerekir.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin