XRP, 2018'den beri ilk kez 1 doları aştı: Yeni rallinin arkasında ne var?
XRP, 2018'den beri ilk kez 1 doları aştı: Yeni rallinin arkasında ne var?

XRP, 2018’den beri ilk kez 1 doları aştı: Yeni rallinin arkasında ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, Ethereum’u takip etmeye başladıkça, 37 ayda ilk kez 1 doları aştı. XRP’nin fiyatı, Mart 2018’den bu yana ilk kez 6 Nisan’da 1 doları aşarak piyasa değerini yaklaşık 47 milyar dolara çıkardı.

Çoğunlukla teknik bir ralli, çok fazla temel değil

XRP 0,75 dolar civarında seyrederken, kripto para birimi traderları XRP’nin piyasa yapısının yükselişe geçtiğini belirtti.

Bir kripto para birimi türevleri traderı olan Cantering Clark, XRP’nin toplanacak tüm teknik bileşenlere sahip olduğunu söyledi. O zamandan beri XRP 0,75 dolardan 1 doların üzerine çıktı.

“Kaleo” olarak tanınan bir başka tanınmış trader, XRP’nin Bitcoin’e karşı patlaması konusunda özellikle iyimser olduğunu belirtti.

1 doların üzerindeki kırılmasının ardından Kaleo, XRP’nin Bitcoin’e karşı 3 yıllık bir düşüş trendinden çıkmanın eşiğinde olduğunu açıkladı.

Sosyal hacim büyüyor

XRP’nin teknik ivmenin arkasındaki bir diğer katalizör, büyüyen sosyal hacmi oldu.

Bir veri analitiği platformu olan Santiment’teki analistlere göre, XRP’nin sosyal hacmi diğer bazı kripto para birimleriyle birlikte hızla büyüyor.

XRP’nin teknik yapısı bozulmadan kalırsa ve sosyal hacim sürekli yüksek kalırsa, XRP’nin momentumu kripto para birimini bir sonraki büyük direnç alanına potansiyel olarak götürebilir.

Teknik olarak, bir sonraki direnç seviyesi, Aralık 2017’ye kadar uzanan 2 $’lık bir makro satış duvarı ile yaklaşık 1.20 $ seviyesinde yer alıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin