XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 20 Eylül fiyat görünümü: XRP istikrarını sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 20 Eylül fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Ripple’ın tokeni olan XRP, 18 Eylül’de yaptığı sıçrama sonrası mevcut fiyatlarını korumayı başardı.
  • Hafif yukarı eğimde yatay devam eden XRP 31 – 33 sent bandında hareketlerine devam ediyor.
  • XRP/USD paritesinin istikrarlı hareketi ve saatlik hareketli ortalamalarının üzerinde olması, yükseliş trendinin devamı için oldukça kritik duruyor.

XRP dolar karşısında son 24 saatlik fiyat hareketlerinde yüzde 0,36 gibi düşük bir oradan değer kaybederken Bitcoin karşısında ise yüzde 1,30 oranında gerilediğini görüyoruz.

XRP 20 Eylül fiyat hareketleri

XRP dolar karşısında fiyatını 30 sentin üzerine taşıdıktan sonra bir istikrar yakalayarak bir bant hareketine girdi. Ripple kanadından gelen olumlu haberlere tepki vermeye başlayan XRP topluluğu yeni gelişmeler ile birlikte bu olumlu fiyat hareketlerine devam edebilir.

Özellikle xRapid tam kapasite kullanımının başlayacağı yılsonuna doğru XRP fiyat hareketlerini dikkatle takip etmekte fayda vardır.

XRP/USD saatlik grafiğinde de görüldüğü gibi hafif yukarı eğimli olan fiyat hareketlerinin hafta içinde bant hareketleri içindeki olağan seyrini bozacak sürpriz hareketler görebiliriz.

Haftanın kalan günlerinde alt ve üst bant seviyelerine yaklaşabilecek olan XRP’nin bu seviyelerdeki hareketleri dikkatle takip edilmelidir.

Olası bir bant seviyesini kırma hareketi XRP’nin aynı yönde trendini hızlandırabilir. Buna göre XRP için 0,3250 dolar seviyesi önemli bir destek seviyesi oluştururken üst tarafta 0,3370 seviyesini önemli bir direnç seviyesi olarak görüyoruz.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik XRP/USD grafiğinde takip ettiğimiz MACD “0” seviyesi üzerine çıkarsa XRP için gün içerisinde bir yükseliş beklenebilir. Bunun yanında stokastik göstergesi orta seviyelerde yatay fiyat hareketini yukarı yönlü çevirmesi bu yükseliş hareketini destekleyebilir.

50 seviyesinin üzerinde bulunan RSI’ın ise yatay hareket ettiğini ve bir yukarı yönlü trend için daha olumlu bir görünüm verdiğini söyleyebiliriz. CCI göstergesinin de olası bir yükselişi desteklemesi için 100 değerinin üzerine çıkması beklenebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin