XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP 2 Ekim Fiyat görünümü: XRP 100 HO’yu aşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 2 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dünkü fiyat hareketlerinde gün ortasına kadar gerileyerek 0,5311 seviyelerini gördükten sonra alıcılar ile karşılaşarak 60 sent sınırına kadar yükseldi.
  • 60 sent direncini dokunamayan XRP, bu seviyeden bir düşüş yaşayarak yeni gün ile birlikte düşüş görünümünü koruyor.
  • Öğle saatlerine doğru ise XRP’nin saatlik 100 HO direncini geçme mücadelesine tanık oluyoruz.

XRP son 24 saat içerisinde CoinMarketCap verilerine göre dolar karşısında yüzde 0,60 gibi düşük bir oranda değer kaybetmişken Bitcoin karşısında ise değerini koruduğunu görüyoruz.

XRP 2 Ekim fiyat hareketleri

Güne düşüş yönlü başlayan XRP genel olarak dalgalı bir seyir izliyor. Geçen haftaki sakin seyri sonrası gelen yükseliş ile 62 sente kadar çıkmayı başaran XRP, bu noktadan bir düşüş trendine girdi.

Bu düşüş trendinde görülen dip seviyeler ise sırasıyla 0,5596 ve 0,5311 dolar civarlarında gerçekleşti. Gelen düzeltmeler ile oluşan tepe seviyeleri ise 0,6058 ve 0,5960 olarak gerçekleşti. Bu tespit edilen seviyeler ise düşüş trendinin derinleşme ihtimalini yüksek tutuyor. Fakat fiyatın şu an bulunduğu konum trend dönüşü için oldukça belirleyici olabilir.

Öyle ki XRP dolar karşısında öğle saatlerinde 0,5627 seviyesi ile hemen 100 HO’nun altında bulunuyor. 100 HO’nun geçilmesi durumunda kazanımlarını hızlandırabilecek olan XRP’nin hem dolar karşısında hem de zayıf seyreden BTC karşısında değer kazandığını görebiliriz. Buna göre XRP’nin dolar karşısında ilk hedefi psikolojik diyebileceğimiz seviye 60 sent olacaktır.

Aksi yönde 100 HO altında gelebilecek saatlik kapanışlar, fiyatın ilk olarak 200 HO seviyesini test etmesinde neden olacak. 200 HO seviyesi de aşağı yönlü kırılırsa son dip seviyesi olan 0,5311’in altında yeni bir dip görülebilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik grafikte MACD düşüş yönlü zayıf sinyaller verirken, stokastik osilatörün şu an aşağı yönlü hareketine şahit oluyoruz. Bu durum XRP’yi stoch göstergesinde aşırı satım bölgesine kadar geriletebilir. Bunun yanında RSI 50 seviyesinin altında zayıf bir konumdayken CCI’da yukarı yönlü trendin henüz oluşmadığını gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin