XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 18 Eylül fiyat görünümü: XRP kanal hareketini aşağı yönlü kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 18 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP kripto piyasasındaki genel fon çıkışından dolayı dolar karşısında 27 sentin hemen altına kadar geriledi.
  • Bu seviyeden sonra hızlı bir toparlanma yaşayan XRP 27 sentin üzerine taşıdı.
  • Aynı zamanda yaşanan genel düşüş XRP’nin içinde bulunduğu kanalı aşağı yönlü kırmasına neden oldu. Fakat sonrasında gelen toparlanma ile XRP/USD paritesi yeniden kanal içine girme mücadelesi veriyor.

XRP dolar karşısında son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 1,83 gibi düşük bir oranda geriledi. XRP Bitcoin karşısında ise yüzde 1,16 oranında yükseliş gösterdi.

XRP 18 Eylül fiyat hareketleri

XRP son birkaç gündür dalgalı bir seyir izleyerek bir kanal boyunca istikrarlı bir şekilde devam ediyordu. Kripto paranın yakaladığı bu istikrar ise yaşanan genel fon çıkışı ile aşağı yönlü olarak bozuldu. Ve kanalın alt bandı kırılmış oldu.

Dün yaşanan düşüş sonrası kaybın bir kısmı sabah saatlerinde alınmış olsa da henüz toparlanma teyit alınabilmiş değil. Eğer gün içerisinde belirlediğimiz kanal alt çizgisi geçilemezse XRP’nin düşüşünün derinleşebileceğini söyleyebiliriz.

Olası bir düşüş hareketinde ise 27 sent önemli bir destek noktası olarak takip edilecek olup, bu seviyeye tutunamaması durumunda XRP/USD paritesinin yeniden 25 senti test edebileceğini görebiliriz.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD pozitif bölgede fakat sinyal eğrilerinin aşağı yönlü kesmesi durumunda bir düşüşü işaret edebilir. Stokastik osilatör ise aşırı alım bölgesinde çıkmak üzere bu durum bir süre daha XRP’de satış görülebileceğini gösteriyor. RSI ve CCI göstergeleri de benzer şekilde yönünü aşağı doğru çevirmiş durumda.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin