XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 17 Eylül fiyat görünümü: XRP kanal hareketine devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 17 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP içinde bulunduğu kanal hareketlerine hafta sonu hareketlerinde de devam etti.
  • XRP böylece 0,2835 dolar ile 0,2740 dolar arasındaki fiyat hareketlerinin devam ettiğini görüyoruz.
  • XRP/USD paritesi için önemli olan diğer bir seviye ise 100 HO’nun konumu. XRP’nin bu seviyesi kanal hareketleri içinde kendine destek yaptığını görülüyor.
  • Hemen hemen kanal alt bandına denk gelen 200 HO ise XRP fiyatı için ikinci bir dinamik destek görevi görecek.

XRP son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 1’e yakın bir kazanım elde etti. Bitcoin karşısında ise yüzde 0,78 oranında bir yükseliş gösterdi.

XRP 17 Eylül fiyat hareketleri

XRP, hafta sonu içinde bulunduğu kanalın üst bandı olan 0,2835 seviyesini geçmekte başarılı olamayınca fiyatının gerilemesine engel olamadı. Yaşanan düşüşlerin ise saatlik 100 HO ile sınırlı kalması dikkat çekti.

Alıcıların 100 HO seviyesi üzerinde tepki vermesi, hareketli ortalamanın yükselmesine de neden olurken, bu yukarı yönlü görünüm sonucu 100 HO 200 HO’nun üzerine çıkarak olumlu bir sinyal verdi. Yükselişin devamının düşmesinden daha yüksek bir olasılığa işaret eden bu saatlik basit hareketli ortalamalardaki konum değişikliği, yeni hafta için XRP’nin kanalın üst bandını geçmesine yardımcı olabilir.

100 HO’nun önemli bir dinamik destek seviyesi olması ve bu seviyeden gelen yükselişler ortalamayı yükseltmiş oldu. Önümüzdeki saatlerde ise daha yüksek fiyat hareketleri görmemize neden olabilir.

Olası bir düşüş senaryosunda ise 100 HO’nun altına sarkma durumu, XRP/USD paritesinin 200 HO seviyesini ikinci bir destek olarak test etmesini sağlayabilir.

Genel olarak sağlam bir grafik çizen XRP’nin bu hafta ki hareketlerinde içinde bulunduğu kanalın alt çizgisini aşağı yönlü kırma olasılığı düşük görünüyor.

Bunun yanında gelebilecek yükselişler için önemli göstergelerin konumları ve seviyeleri dikkatli takip edilmelidir.

XRP için önemli teknik göstergeler

XRP/USD saatlik grafiğinde MACD’nin zayıf görünümünden dolayı bir sinyal alınamazken, Stoch’un aşağı yönlü hareketi ve akabinde aşırı satım bölgesine girme durumu düşüş yönlü bir sinyal olarak takip edilebilir.

RSI ve CCI göstergelerinde baktığımızda ise onların da Stoch ile aynı yönde hareket ettiği ve 17 Eylül sabah seansında düşüş yönlü bir görünüm verdiğini görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin