XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 15 Eylül fiyat görünümü: XRP kanal hareketi gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 15 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları aşağıda şu şekilde özetledik:

  • XRP saatlik 200 HO’nun üzerine çıktıktan sonra yatay fiyat hareketine geçti.
  • XRP/USD paritesinin 0,2840 ile 0,2730 dolar fiyatları arasında bir kanal hareketi bulunuyor.
  • Dün öğleye doğru kripto para piyasalarında yaşanan ani düşüşten etkilenmeyen XRP ise mevut konumunu korumayı başardığı görülüyor.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar ve Bitcoin karşısında mevut fiyatını koruduğunu görüyoruz.

XRP 15 Eylül fiyat hareketleri

Bir kanal hareketinde gözlemlediğimiz XRP’nin saatlik 200 basit hareketli ortalama seviyesini önemli bir destek yaptığını görüyoruz. Daha geniş perspektifte baktığımızda kanalın üst bandı olan 0,28 dolar seviyesinin önemli bir direnç noktasını olduğunu görüyoruz.

Hafta sonu hareketlerinde kanalın üst bandının geçilmesi XRP’nin 30 sent seviyesini test etmesini sağlayabilir.

Eğer bu direnç seviyesi geçilemezse aşağı doğru yönelebilecek olan XRP/USD paritesi, kanalın alt bandını kırması halinde 0,2680 dolar seviyesine kadar bir gerileme gösterebilir.

15 Eylül öğleden sonraki hareketler de ise XRP’nin dolar karşısında pozitif bir görünüme sahip olduğunu görüyoruz. Parite mevcut momentumunu koruduğu taktirde kanalın üst bandını test etme olasılığı yüksek görünüyor.

Önümüzdeki hafta için bir öngörüde bulunmak gerekirse 30 sentin üzerinde bir hareket saatlik grafikte 100 HO’nun 200 HO’yu aşağıdan yukarı doğru kesmesini sağlayabilir. Bu durumda ise ana yükseliş trendinin başlamasını görebiliriz.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik grafikte gözlemlediğimi MACD göstergesi pozitif bölgede olup, yükselişi destekler bir görüntü veriyor. Stokastik gösterge ise an itibarıyla aşırı satım bölgesine geçmek üzere. Bir süre daha bu bölgede salınması yükselişlerin hızlanacağını gösterebilir. Diğer yandan RSI indikatörünün 50 seviyesi üzerinde olması ve CCI’ın 100 seviyesine yakın seyretmesi gün içi yükseliş trendinin güçlü olabileceğini gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin