XRP fiyatı birden çok engelle karşı karşıya: Ripple boğaları devreye girecek mi?

XRP 1 doları aşarken balinalardan devasa hareket – neler oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaklaşık 209,2 milyon XRP, Ocak ayında XRP’yi listeden çıkaranlar arasında Binance ve üst düzey kripto borsaları tarafından transfer edildi.

Whale Alert blockchain hizmeti, son 20 saatte yaklaşık 210 milyon XRP’nin hareket ettiğini tespit etti. XRP taşıyıcıları arasında Binance, Bittrex, Coinbase gibi birkaç üst düzey borsa ve birkaç küçük borsa var.

En iyi borsalar, XRP olarak 202,8 milyon dolar transfer etti

Whale Alert kripto takipçisine göre, son 24 saatte muazzam miktarda XRP taşındı: 209,2 milyon token. XRP fiyatı son birkaç günde yükseldi, bu nedenle bu miktar şu anda fiat olarak 202.869.254 $ değerinde.

Tek seferde en büyük token miktarı Coinbase tarafından gönderildi: 61.999.980 XRP. Binance ayrıca her biri 20 milyon XRP değerinde üç transferde 60 milyon XRP işleminde yer aldı.

Bu fonlar, Binance ile BitGo kripto borsası ve finans kurumları için kripto saklama platformu arasında taşındı.

Bittrex ve Coinbase gibi borsaların XRP ticaretini Ocak ayında askıya aldığı biliniyor, ancak varlıkla çalışmaya devam ediyorlar. Ayrıca, borsaları XRP’yi yeniden kullanmaya teşvik etmek için son zamanlarda Twitter’da başlayan kampanya devam ediyor.

7106_0

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin