XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tokeni XRP, Perşembe günü 0,66 dolara ulaşan son yüksek seviyeden sonra şu an 0,585 dolardan el değiştiriyor. Üçüncü en büyük kripto para, günlük bazda % 6’nın üzerinde değer kazandı ve önceki haftadaki kayıpları telafi etti.

XRP’nin piyasa değeri 27 milyar dolar olarak belirlendi ve ortalama günlük işlem hacmi 18 milyar doları aştı.

XRP boğaları, 0,61 $ ‘a yaklaşırken bir dirençle karşı karşıya

Teknik açıdan XRP’nin toparlanması, 4 saatlik grafikte 0,61 $ ‘lık kurulum trend çizgisi ile sınırlı olabilir. Bu direnç sağlam kaldığı sürece, fiyat, 4 saatlik EMA50 ile güçlendirilen 0,53 $ ‘lık mevcut kanal desteğine yönelik olumsuz düzeltmelere doğru savunmasız duruyor. Bu alanın altındaki sürdürülebilir bir hareket, olumlu senaryoyu geçersiz kılacak ve 0,50 dolar ve 0,48 dolara daha derin bir satışa izin verecektir.

XRP 4 saatlik grafik

XRP 4-hour chart

Bu arada, 0,61 dolarlık direncin üzerinde bir hareket, güçlü bir yükseliş katalizörü görevi görecek ve son toparlanmanın en yüksek seviyesi olan 0,66 dolara giden yolu açacaktır. Bu alan da Aralık ayı başındaki değer kaybını durdurdu. Bir sonraki direnç 24 Kasım’ın yükseği 0.78 $ ‘da geliyor. Bu, XRP’yi güçlü bir ralliden nihai yükseliş hedefi olan 1 dolar öncesi son engel olarak duruyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin