Ripple fiyat analizi: XRP 0,60 dolar civarında konsolide oluyor, yükseliş gelecek mi?
Ripple fiyat analizi: XRP 0,60 dolar civarında konsolide oluyor, yükseliş gelecek mi?

Ripple fiyat analizi: XRP 0,60 dolar civarında konsolide oluyor, yükseliş gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, yatırımcıları daha fazla onay beklemeleri konusunda uyaran konsolidasyon hamleleri yapmaya devam ediyor. Fiyat, kenarda kalan alıcılar için büyük kazanç potansiyeline sahip bir bükülme noktasına yakın. Yatırımcılar temkinli bir yaklaşım uygulamalı ve bir sonraki fiyat hareketinden faydalanmak için token hareketini yakından takip etmeli.

Anahtar noktalar

  • XRP fiyatı Salı günü çok sınırlı fiyat hareketinde konsolide oluyor.
  • 0,55 ila 0,60 dolar arasında değişen sağlam bir temel, bir sonraki adım için destek görevi görüyor.
  • Aşırı satılan teknik göstergeler boğaların lehine dönüyor.

XRP fiyatı yatay hareket ediyor

Günlük grafikte, XRP fiyatı 7 Şubat’tan bu yana 0,65 dolar ve 0,91 dolarlık kısa vadeli bir işlem aralığında konsolide oluyor. Ancak fiyat, 25 Nisan’daki aralığı, Ocak sonunda en son görülen seviyeyi aştı. XRP fiyatı %65 artarak 0,91 doların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Şu anda, fiyat her iki tarafın da kırılmasını beklerken konsolide oluyor. 0,60 dolar civarında dip formasyonunun yakınında sürekli bir satın alma baskısı, 0,68 dolardan yatay direnç bölgesine geri sıçramaya neden olabilir. Ayrıca, bir sonraki toparlanma kritik 200 günlük EMA’da (Üssel Hareketli Ortalama) 0,80 dolarda bulunabilir.

Aksine, bir önceki haftanın 0,56 dolarlık dip seviyelerinin altına bir kırılma, varlıkta yeni bir satış turunu tetikleyebilir. Satıcılar, likiditeyi en son Ocak ayında görülen 0,55 dolar seviyelerinde toplayabilirler. “Bollinger Bandı” alt çizgisi, fiyata destek sağlıyor. Dolayısıyla XRP’de olumlu bir ivme bekleyebiliriz. RSI 33’te işlem görüyor ve bu da daha fazla yukarı hareket için yükseliş görünümünü şart koşuyor.

Yazım sırasından itibaren, XRP gün için %0,37 artışla 0,61 dolar seviyesinde işlem görüyor. Altıncı en büyük kripto para birimi, 24 saatlik işlem hacmini 1.626.784.536 dolarda tutuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin