featured

XMR fiyat analizi – Boğa rallisi başlatma gücü var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki alcoinlerden bir tanesi olan XMR teknik analizinde, genel bir yatay eğilim mevcut. Fiyat, son düşüş rallisi için düşen paralel kanal modelinde ilerliyor. Model bir düşüş trendi izliyor olsa da, aynı zamanda bir boğa rallisi başlatma olasılığını da ortaya koyuyor.

XMR/USDT günlük grafik analizi

XMR geçmiş performansı nasıl olmuştu?

21 Mayıs tarihinde kripto para piyasasında yatırımcılar için can sıkıcı olaylardan bu yana, XMR tokeni yatay bir hareket izledi. Fiyat hareketi, son altı aydır 340 dolar ile 180 dolar seviyeleri arasında idi. En son 300 dolarlık psikolojik seviyeden reddedildikten sonra, fiyat 180 dolar seviyesindeki destek noktasına geri döndü.

XMR 1 günlük grafik

Yükselen RSI sapması, XMR Coin’de yaklaşan bir rallinin olduğuna dair ipuçları veriyor

Bu kısa vadeli düşüş trendi için kripto para birimi XMR, düşen bir paralel kanalda işlem görüyor. Model, bu kırmızı ralliyi 300 dolar seviyesinden bu yana yönlendirdi. Sonuç olarak ise onu 180 dolar seviyesindeki kritik destek noktasına getirdi. Kripto para birimi, bu model bozulmadan ve potansiyel olarak bu alt desteği kırana kadar aşağı doğru bir ralli izleyecek.

Aksine bu tür bir model, fiyat genel direnç trend çizgisinden uygun bir kopuş fırsatı yakaladığında, güçlü bir yükseliş rallisi için oldukça bilinen bir modeldir. Bu nedenle, kripto para yatırımcıları uzun vadeli bir yatırım için erken sinyal ve giriş fırsatı sağladığı için bu modeli dikkate almalıdır.

Bu yazının yazıldığı sırada, kripto para birimi XMR fiyatı 187.2 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu da gün içinde %1.79 oranında değer kazandığı anlamına geliyor. 24 saatlik hacim değişikliği ise %60’lık bir artışa işaret eden 166,7 milyon dolar kadar. Kripto para piyasasında genel sıralamada ise 3.370.104.416 dolarlık mevcut piyasa değeri ile 44. sırada yer alıyor.

XMR/USDT 4 saatlik grafik analizi

Günlük Göreceli Güç Endeksi, token için düşüş eğilimine işaret ediyor. Ancak RSI, grafiğinde bazı olumlu işaretler de belirmeye başladı.

Kripto para birimi XMR, önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) düşüş eğilimini gösteriyor. Ayrıca 20 EMA hattı, kripto para birimine dinamik direnç noktası sağlıyor.

Pivot seviyelerine göre, kripto para yatırımcıları XMR fiyatında en yakın direnç noktasını 189 dolar ardından ise 200 dolar seviyelerinde olmasını bekleyebilir. Öte yandan destek noktaları da 172 dolar ve 159,6 dolar seviyelerinde.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin