featured

XMR analizi: RSI sapması varlık için düzeltmeyi gösterecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gizlilik odaklı kripto para birimi Monero, piyasanın içindeki durumu fırsata çevirdi. Bugün erken saatlerde Monero (XMR) fiyatı %7 arttı ve 170 dolarlık haftalık direnci kırdı. Ancak fiyat bu seviyenin üzerinde kalamadı. XMR analizi hemen geri döndü ve satıcıların bu seviyeyi savunmaya devam ettiğini gösteren yüksek bir fiyat reddi sergiledi. 

Satış baskısı devam ederse, altcoin destek trend çizgisini yeniden test edebilir. Fakat bunun olup olmayacağı merak ediliyor.

Son iki ayda XMR/USDT çifti paralel kanal içinde umut verici bir ralli gösterdi. İyileşme rallisi, 18 Haziran’daki 97.23$’dan bugün 169$’a %74.62’lik bir kazanç kaydetti.

XMR analizi: Varlık düzeltme için istekli mi?

Son üç hafta içinde, XMR fiyatı 170 dolarlık yatay direnç seviyesini aşmak için birden fazla başarısız girişimi gösteriyor. Bu birkaç yüksek fiyatlı ret mumu, yükseliş momentumunun tükendiği anlamına gelebilir.

Ayrıca, XMR fiyat aralığı, yükselen trend çizgisi ile 170 dolarlık direnç arasında sallanırken daralırken, yakında ikisini de kıracak.

XMR analizi; yükseliş teorisi göz önüne alındığında, XMR fiyatının kırılması ve yaklaşık 170$’lık bir günlük mum kapanışı sağlaması durumunda toparlanma rallisi daha da yükselebilir. Koparma sonrası yükseliş, altcoin’i 185 dolarlık arz bölgesine ulaşmak için %9 daha yükseğe çıkarabilir.

Alternatif olarak, satıcılar destek trend çizgisini ihlal ederse, olası bir düzeltme kripto para fiyatını 143 dolarlık desteğe düşürebilir.

Teknik analiz

  • RSI göstergesi: Fiyat, yükseliş taahhüdündeki 170$’lık direnç zayıflığının altında konsolide olmaya devam ettikçe günlük RSI eğimi daha da düşüyor. Ayrıca, bu olumsuz ayrışma fiyat düzeltme teorisini desteklemektedir.
  • EMA’lar : 170 dolarlık direnç etrafında dalgalanan 200 günlük EMA, potansiyel ralliye başka bir engel daha ekliyor. Ancak alıcı tarafında, 20 günlük EMA boğa koşusunun sürdürülmesine yardımcı oluyor.
  • Direnç seviyeleri – 170$ ve 185$
  • Destek seviyeleri – 153$ ve 134$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin