featured

XLM ve EOS – Yeni direnç noktaları belirlendi, yükseliş gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta kripto para piyasasında yaşanan çöküşün ardından yatırımcılar güzel haberler bekliyor. Gözde altcoinlerden olan Stellar (XLM) ve EOS için bugün fiyat analizleri nasıl oldu? Yükseliş ne zaman gelecek?

Stellar için yeni direnç noktası SMA’da

Aralık ayının başında Stellar fiyatı, Kasım ayının başından bu yana XLM/USD oranını yönlendiren kanalda aşağı modelin alt trend çizgisinde destek noktasını belirlemişti. Aşağıdaki dalgalanma, 50-dört saatlik basit hareketli ortalamanın direncine ulaştı. SMA, düşüş hareketleri için yeterli direnç sağladı.

xlm direnç

Parite düşmeye devam ederse, aşağı kanal modelinin alt trend çizgisinde destek bulabilir. Bu arada, 0,2000 dolar seviyesinin işaretinin yaz aylarında destek noktası olduğunu belirtelim.

Öte yandan, XLM değeri 50-dört saatlik basit hareketli ortalamanın direncini geçme girişiminde bulunabilir. SMA’nın üzerinde bir hareket büyük olasılıkla kanalın üst trend çizgisinde ve 200 dönemlik SMA’da direnç bulacak.

EOS direnç çizgisinden sekti

EOS fiyatı, Kasım ve Aralık yüksek seviyelerini birbirine bağlayan trend çizgisinden sıçrama yaşadı. 10 Aralık’ta EOS/USD değeri 3.1622 dolar ile yaz aylarından beri olan en düşük seviyesine düştü. 3.1622 seviyesi, 4 Aralık tarihindeki kripto para piyasasının çöküşünün ardından hem destek hem de direnç noktasını sağlamış görünüyor.

Eğer fiyat 3.1622 dolar seviyesinin altına düşerse, 4 Aralık’ın düşük seviyesi olan 2.4060 dolarda destek noktasını belirlemeye çalışabilir.

Öte yandan yaşanabilecek bir toparlanma, Kasım ve Aralık ayı direnç çizgisini 3.6000 dolar civarını hedeflemeden önce, 50-dört saatlik basit hareketli ortalamada direnç bulabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin