XLM fiyat analizi: Stellar (XLM) yükselişe hazır görünüyor mu?
XLM fiyat analizi: Stellar (XLM) yükselişe hazır görünüyor mu?

XLM fiyat analizi: Stellar (XLM) yükselişe hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar (XLM) tabanlı blok zinciri çözümlerine odaklanan kâr amacı gütmeyen kuruluş kısa bir süre önce önemli bir adım olan Protocol 18 sürümünü duyurdu. Yapılan güncellemeyle gelecek önemli yenilikler de oldu. Bu yükseltme, Stellar sahiplerinin ve kullanıcılarının akıllı sözleşmeler ve yüksek gaz ücretleri olmadan likidite havuzları oluşturmasını olanak tanırken Stellar’ın yerel AMM işlevini katman-1 platformu haline getiriyor.

Ayrıca, Stellar (XLM) yatırımcıları ürünlerden de faydalanabilecek ve çapraz varlık dönüşümleri için likidite ekleyebilecek. Kısa bir süre önce yayınlanan rapora göre, Stellar’ın likidite havuzları kullanıcılarıdan %0,3 oranında ücret alması planlanıyor.

Aşağıda yer alan analizde XLMBTC ve XLMUSDT fiyat çizelgeleriyle birlikte fiyatın nasıl hareket edeceğiyle yer alıyor.

XLMBTC haftalık grafik

XLMBTC grafiğine göre BTC XLM’ye kıyasla daha fazla talep ediliyor. Bununla birlikte, haftaya doğru 75. seviye ve 25. seviyenin üzerinde daha yüksek RSI değerleriyle trend polaritesinde bir değişiklik olabilir.

XLMUSDT haftalık grafik

XLMUSDT’nin haftalık grafiğine göre, 21 Haziran tarihinde aşırı alım bölgesine girdikten sonra 0,1988 dolar seviyesinde fiyatı sabitlemiş. Bunu takiben 9 Ağustos tarihinde RSI 75 seviyesini göstermesiyle yükseliş trendine geçiş yapılmış.

Son düşüş eğilimi direncinin (0,4207) dolar üzerinde haftalık bir kapanış, XLMUSDT’de güvenle uzun bir pozisyona girme imkanı tanıyabilir. Tersine, 0.1988 desteğinin çöküşü, XLM için USDT karşısında daha fazla düşüşle karşılaşabilir.

XLMUSDT günlük grafik

Günlük grafik, düşüş eğilimin başladığı dirençle 16 Ekim tarihinde karşılaşıyor.

Bu noktadan üç farklı fiyat hareketi yaşanabilir. İlki çok önemli 0,4207 dolarlık direncin üzerinde bir kırılma. İkinci hareket, fiyatın 0,3083 ve 0,4207 dolar fiyat aralığında işlem görmesi olabilir. Üçüncü hareket, mevcut fiyat toparlanmasında önemli rol oynayabilecek 0,3081 dolar desteği.

XLM fiyat tahmini.

Gün içi 4 saatlik grafikte 6 Kasım normal bir yükseliş ayrışmasının ve düşüş eğilimi direncinin kırılmasının ardından, işlerde olası bir fiyat tabanı ortaya çıkıyor. Boğa hareketinin başlaması ve onaylanması için 0,3987 direncinin önemli olduğunu belirtmekte fayda var. Bu direnç aşılırsa XLM için boğa hakimiyeti başlayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin