XLM analizi: Stellar, önemli gelişmeler görüyor, yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?
XLM analizi: Stellar, önemli gelişmeler görüyor, yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?

XLM analizi: Stellar, önemli gelişmeler görüyor, yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar ağ hizmeti yükselişte. Blockchain ekosistem deneyimini genişletmek için Samsung ile yakın zamanda yaptığı işbirliği manşetlere taşınırken, cüzdan sağlayıcısı Abra ile 5 milyon dolarlık yatırım, protokolün bankacılık hizmetleri sunmasını sağlamak için ayarlandı. Ne olursa olsun, USDC ile en son ortaklığı, önceki gelişmeleri daha küçük gösteriyor.

İkinci en büyük stabilcoin olan USDC, Stellar ağında yayında

Stellar Development Foundation, yakın tarihli bir blog gönderisinde, Circle’ın stabil coini USDC’yi herkesin entegre cüzdanlar aracılığıyla kullanması için entegre edeceğini duyurdu. Ortaklık, Stellar ekosistemindeki işletmelere anında değer katıyor ve FinTech endüstrisi oyuncularına uluslararası yerleşimleri optimize etme şansı sunuyor.

Kullanıcılar, USDC’nin hızlı ödeme yeteneklerinden ve likiditesinden, Stellar’ın tokenleştirme ve sınır ötesi özelliklerinden yararlanabilir.

Stellar’ın doğrudan rakibi olan Ripple, SEC’in davası nedeniyle geçici olarak ortadan kalktığı için, bu XLM’nin trilyon dolarlık sınır ötesi ödeme sektöründe güçlü bir yer edinme fırsatı olabilir.

XLM fiyatı yükseliş dalgasının eşiğinde

Sellar fiyatı 28 Ocak’ta üçüncü kez % 23,6 Fibonacci seviyesinden (0,23 $) sıçradığı için önemli bir artış gördü. O zamandan beri, XLM % 45 yükseldi ve şu anda 12 saatlik grafikte % 78.6 ile % 61.8 Fibonacci düzeltme seviyesi arasında işlem görüyor.

SuperTrend ve Parabolic SAR tarafından boyanan yükseliş eğilimine rağmen, XLM fiyatının bir sonraki nereye gittiğinin net bir resmini çizmek için bu kritik seviyelerden birini kırması gerekiyor.

% 78.6 Fibonacci geri çekilme seviyesinin üzerinde bir mum çubuğu, kripto  parayı % 50 oranında 0,53 $ seviyesine doğru hızla itebilir.

XLM/USD

Diğer taraftan, Stellar’ı % 61,8 Fibonacci seviyesinin altına iten satış baskısındaki bir artış, yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır. Bu gerçekleşirse, XLM fiyatı % 30’luk bir oranla 0,23 doları görebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin