featured

XLM, 0,20 dolara düşmeye hazır görünüyor! Altcoin düşüşü durdurabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan XLM fiyatı, herhangi bir güçlü Fibonacci seviyesini yeniden test etmedi. Stellar’ın fiyatı, RSI’da çift tepe oluşturuyor. Mevcut düşüş senaryolarının geçersiz kalması için altcoin’in 0,24 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış yapması gerekiyor. Düşüş modeli için geçersizlik 0,24 doların üzerinde bir kapanış.

XLM fiyatı daha fazla düşüş yaşayacağına dair işaretler veriyor. Erken alıcılar dikkatli olmalı. Çünkü önümüzdeki günlerde fiyat hareketi düşmeye başlayabilir.

Fiyat oldukça sıkıntılı

XLM, son zamanlarda en çok dikkat çeken kripto para birimlerinden bir tanesi oldu. Mart ayının ortasında Stellar fiyatının 0,22 dolar civarında olacağı belliydi. Ayılar, mart ayını kapatmak için 12 saatlik grafikte bir RSI sapması oluşturdu. İki günlük grafik, mevcut yükseliş trendinde benzer bir zayıflık belirtileri gösteriyor.

XLM grafik

Stellar, bu yazının yazıldığı sırada 0,22 dolardan işlem görüyor. Ayrıca 2 günlük grafikte kademeli olarak daha düşük seviyeler görüleceğine dair işaretler mevcut. Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksinde çift tepeli bir direnç modeli oluşmuş durumda. Model, satıcıların kötü şöhretlerinin olduğu 60 endeksinde bulunuyor.

XLM fiyatı, hâlâ herhangi bir güçlü Fibonacci seviyesini yeniden test edemedi. 0,22 dolar bölgesinde bir tıkanma yaşanıyor gibi görünüyor. Bu nedenle yatırımcılar, muhtemelen uzun vadeli kararlar vermeden önce fiyatın 0,20 dolarda bulunan %38,2 Fib seviyesine gelmesini bekliyorlar.

Boğalar 2 günlük grafikte 0,24 doların üzerinde bir kapanış yapabilirlerse, düşüş modeli geçersiz kalacaktır. Bu durumda kripto para biriminin fiyatı sırasıyla 0,26 dolar ve 0,29 dolar seviyesine yükselebilir. Bu da mevcut seviyelerden %30 oranında bir yükseliş yaşanması anlamına gelir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin