XDEFI cüzdanı, artık Terra tarafından desteklenmeye başladı!
XDEFI cüzdanı, artık Terra tarafından desteklenmeye başladı!

XDEFI cüzdanı, artık Terra tarafından desteklenmeye başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XDEFI cüzdan artık platformunda katman-1 blockchaini olan Terra tarafından desteklenmeye başladı. Merkezi Olmayan Finans DeFi ve NFT varlıkları için tarayıcı tabanlı bir hizmet olan XDEFI cüzdanı birkaç hafta süren test ve geliştirmenin ardından geldi.

Şimdi Terra’nın entegrasyonu ile platform artık Bitcoin, Polygon ve Ethereum dahil olmak üzere en az 9 blockchain ağını destekleyecek. Ayrıca, yakın gelecekte Avalanche, Solana ve Arbitrum’u dahil etmeyi planladığı belirtildi.

Ekim ayının başlarında XDEFI, tarayıcı kullanıcıları için kolay erişilebilirlik sağlama niyetini açıkça belirterek Google Chrome’un web mağazasında herkese açık çapraz cüzdan uzantısını başlattı.

Ayrıca, Eylül ayı sonlarında XDEFI’nin CoinGecko, Mechanism Capital, Alameda Research ve bazı özel bireysel yatırımcılar dahil olmak üzere tanınmış sayıda risk sermayesi VC kripto şirketinden 6 milyon dolara yakın miktar toplamıştı.

Terra yerel parası olan TerraUSD’nin (UST) doğasında bulunan faydalardan bahseden kurucu ortak Émile Dubié, UST’nin merkezi olmayan sabit para olarak benzersiz amacı olduğunu ve kripto sisteminde önemli bir bileşeni olmaya devam edeceğine olan inancını ifade etti.

XDEFI, DeFi protokolü Pylon ile ortaklaşa bir çalışmayla Terra’da bir likidite programı oluşturma planları daha olduğunu açıkladı. Program, Terra ekosistemindeki ilk projelerini desteklemesi bekleniyor.

DeFiLlama’nın analitik verilerine göre, Terra blockchain, en popülerleri Lido Finance, Anchor Protocol ve 2.95 milyar dolar, 3.94 milyar dolar ve 1.27 milyar dolar kaydeden merkezi olmayan platformu Mirror’ın sekiz varlıkta toplam 9.75 milyar dolarlık kilitli bir değere sahip.

Terra’nın hem CEO’su hem de Kurucu Ortağı olan Do Kwon, XDEFI’nin Terra sistemi üzerindeki etkisine duyduğu heyecanı dile getirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin