XDC

XDC Ağı Metaverser’a Giriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XDC Ağı Metaverser dünyasına katılıyor ve devrim niteliğindeki protokolünü Metaverse’e sunuyor.

XDC Ağı şimdi Metaverser içinde bir ‘hak talebinde bulundu’ Blockchain 4.0 için harika bir fırsat. XDC Ağı artık
Metaverser’ın içinden CryptoValley’deki kendi binasından terfi etti.

XDC Ağı – Geliştiriciler ve işletmeler düşünülerek oluşturulmuştur.
XDC Ağı, işletmelere güç sağlamak için tasarlanmış bir hibrit blok zinciridir ve büyüyen endüstriyi karşılayacak kadar esnek bir oluşumdur. XDC, XDC protokolünün yerel varlığıdır ve XDC Ağı üzerinde çalışan tüm üçüncü taraf uygulamalar için yedek kripto para birimi işlevi görebilir. Bir madeni para olarak değeri vardır ve Globiance’da ve diğer kripto para borsalarında işlem görebilir. Ayrıca, çok çeşitli yeni kullanım durumlarına güç sağlarken, ödeme katmanı dahil ödeme olarak da çalışır;

● XDC Ağı üzerine kurulu dApp’ler için yerleşim.
● Değer değişimi için bir araç olan XDC, mikro ödemeleri ve neredeyse anında ödemeyi desteklemek için tasarlanmıştır
● Zincirleme işlemler için işlem maliyetleri (gaz)
● Akıllı Sözleşmeler – akıllı sözleşme dağıtımı; akıllı sözleşme olay tetikleyicileri için uzlaşma ● XDC Ağındaki tokenize edilmiş enstrümanlar ve sabit paralar için teminat olarak.

Daha fazla bilgi için XinFin’in resmi ana sayfasını ziyaret edin: xinfin.io

Metaverser – Farklı oyna-kazan oyunlarından gelir elde ederken, kullanıcıların metaverse içinde oynarken eğlenmelerini sağlayan sanal dünya. Metaverser, oynayarak öğrenebileceğiniz görevler ve zorluklar sunar. Metaverser, ‘World-of Finance’i oyunla birleştirdi. Oyunculara oynarken gelir elde etmeleri için çeşitli fırsatlar sunan eğlenceli ve heyecan verici bir oyundur.Oyuncular, çevrimiçi eğlencelerine “gerçek dünya” değeri ekleyerek daha fazla kontrole sahipler.

Metaverser’ın sunduğu fırsatlar;

● Sanal Gerçeklik teknolojisi ● Oynaması Ücretsiz
● Oyun
● Kirala-Oyna

● ve daha fazlası…

Daha fazla bilgi için Metaverser’ın resmi ana sayfasını ziyaret edin: metaverser.me

Globiance – Banka ve Kripto Borsası Platformu, yalnızca XDC Ağı için Prime Metaverser ‘Gayrimenkul’ satın aldı ve XDC Ağı’nı Metaverser’a tanıttı ve ikisini bir araya getirmek için zemin hazırladı.

“XDC vakfı tarafından yapılan çalışmalardan, özellikle uzun zamandır dostlarımız ve iş ortaklarımız olan Atul Khekade ve Ritesh Kakkad’ın çabalarından gurur duyuyorum. Onları Metaverse’de bize katılmaya davet ederek XDC’ye olan minnettarlığımızı göstermek istedik. “Gerçek dünya” artık sınır değil ve birlikte çalışmak, önümüzde gerçekten çok parlak görünüyor.”

Globiance CEO – Oliver Marco La Rosa

Globiance, bir Bankanın Kripto Borsasının ile tek bir platformda kaynaşmasıdır. Globiance yerel belirteci ‘GBEX’, platformda aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok farklı şekilde kullanılır; Ödüller teşvikler, Staking, Referans ödülleri ve ödeme ücretleri. Globiance aynı zamanda hem kurumsal hem de bireysel müşteriler için her zaman, her yerde hızlı kripto/fiat erişimi için gerçek kullanımlı bir “banka kartı” da dahil olmak üzere çevrimiçi bankacılık hizmetleri sunan bir kripto para borsasıdır. Bir vizyoner ekip tarafından oluşturulan Globiance, çığır açan bir “hepsi bir arada” platformdur. Globiance ekibi geleceğin şimdi olduğunu biliyor ve hazırlar.

Daha fazla bilgi edinmek için resmi Globiance ana sayfasını ziyaret edin: globiance.com

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin