WunderTrading

WunderTrading incelemesi: Tüm kripto ticaret platformu bir arada

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto dünyasına adapte olan birçok yatırımcının en büyük sorunu sağlam bir platform bulabilmek. Günümüzde trade edebilmek oldukça zordur. Her gün ekranı takip etme fırsatı bulunmuyor. Bu da fırsatları kaçırmamıza neden olabilir. İşte tam da bu problemlere çözüm olarak gelen yeni bir platformla tanışmaya ne dersiniz? WunderTrading, sizlere otomatik kripto alım ve satım hizmeti sunuyor. Peki ama nasıl? Detaylar yazımızda…

WunderTrading, yatırımcıların ticaretlerini tamamen otomatik şekilde sürdürmesine olanak tanır. Birden fazla alternatif ile kâr elde etmenizi sağlar. Şeffaf işlem yapmaya olanak tanıyan platform şu ana kadar yatırımcılardan tam not alabildi.

WunderTrading ticaret nedir?

WunderTrading, kripto ticaretini bir adım daha ileriye taşıyor. Platform ücretsiz olmakla birlikte birden fazla seçeneği içinde bulunduruyor. Letonya merkezli bir platform olarak karşımıza çıkan WunderTrading, kararlı bir geliştirme ekibine sahip. Platform, kullanımı kolay ve yeni başlayan yatırımcılar için bile sezgisel olacak şekildedir. Yatırımcılar hızlı bir şekilde ticarete ve büyük güçteki dijital varlıklara sorunsuz bir şekilde yatırım yapmaya başlayabilir.

Aynı portaldan çeşitli varlıklara erişme zahmetsizdir. Aynı zamanda borsalar arasında geçiş yapma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. En önemlisi, WunderTrading, platformlarından kripto ticaretinin sorunsuz olmasını sağlar.

WunderTrading bu sistemi, likiditeleri ile bilinen birkaç küresel kripto para borsasına bağlanarak yapar. Bir yatırımcı, doğrudan WunderTrading, müşteri sayısına göre dünyanın en büyük borsaları olan Binance, Kraken, Deribit, FTX, BitMEX ve Bybit’de işlem yapılabiliyor. Aynı zamanda çok yakında Coinbase Pro ve Binance US’de işlem başlayacak.

Platform, şimdiye kadar 30.000’den fazla kullanıcıyı çekti ve 7 binin üzerinde kripto ticaret botunun konuşlandırıldığını açıkladı. Bu popülerlik ile kripto alım satım platformu, aylık hacimlerde 500 milyon doların üzerinde alım satımı kolaylaştırıyor.

WunderTrading neden bu kadar öne çıkıyor?

Benzersiz kaynak kod yazılımına sahip olan platform, kusursuz deneyim sunuyor. Kripto ticaret botlarının desteği sayesinde al-sat işlemi daha kolay hale geliyor. Çoklu hesap yönetimi, akıllı al-sat, alım ve satım botu gibi yazılımlar bulunuyor.

Bir kullanıcı tarafından benimsenen her botun belirli bir stratejisi vardır. Birkaç stratejiyi beraber kullanabilen bu botlar zamandan tasarruf edilmesine de yardımcı oluyor. WunderTrading bunu, kullanıcıların herhangi bir “Ticaret Görünümü Komut Dosyasını” saniyeler içinde tamamen işlevsel halde yapıyor. Özelleştirilmiş ticaret botlarına otomatikleştirmelerine yardımcı olur.

Platformun en güzel tarafı ise herhangi bir yazılımcı olmanıza gerek yok. Komut dosyalarının nasıl ince ayarlanacağı ve botlara nasıl dönüştürüleceği konusunda adım adım bir kılavuz var.

Kripto portföy takibi

Ticaret, kâr için oynaklığı kırpıyor. Kripto para ticaretinin hızlı doğasıyla, yatırımcıların portföylerinin nasıl performans gösterdiğini bilmek için ideal. Müşteriler, borsalarına kolayca bağlanarak performanslarını takip edebilmeleri mümkün. Hesap bakiyelerinin takibini sağlar.

Akıllı ticaret özelliği

Bu özellik, birden fazla hesap işleten kullanıcılar için uygun. Akıllı alım satım yoluyla, emirler oluşturabilir. Bu emirlerin herhangi bir emrin kâr al, zarar durdur ya da izleyen durdurmalarını eklemesine veya düzenlemesine izin verebilir.

Çoklu hesap yönetimi

Kullanıcı, birden fazla hesabı doğrudan bir terminalden yönetmek için manuel veya otomatik olarak botları kullanabilir.

Yayılmış ticaret özelliği

Platformun bu özelliğini etkinleştirerek yatırımcı, stratejisini değiştirerek bir spread oluşturmak için hangi varlıkları kullanmak istediğini seçebilir.

Kripto sinyal pazarı

Manuel ticaret yapmak veya botları kullanmak size göre iyi olmayabilir. Bu seçenekle beraber diğer başarılı yatırımcıların yaptıklarını kopyalayabilir. İstedikleri zaman WunderTrading pazarından favori sinyal sağlayıcılarını seçebilirler.

İşlem ayrıca otomatiktir. Burada, işlemleri yürüten bir bot yerine, tüm işlemlerin tam giriş ve çıkış zamanını kopyalamak için bir bot ayarlanmıştır. Ticaret aynı ayarlarla gerçek zamanlı olarak yapılır.

Dolar-Maliyet ortalaması (DCA)

Bu yazılımda ise fiyatlar belirli bir yüzde içinde saptıktan sonra varlığın bir kısmını satın alabileceği bir yatırım yöntemidir. Hedef varlığın fiyatları düştüğünde, periyodik olarak belirli bir miktar para yatırmaya adanır. Bunu yapmak, oynaklığı azaltır ve genel giriş konumunu iyileştirir.

Son WunderTrading incelemesi

WunderTrading, hem kripto piyasasına yeni giren hem de gelişmiş kullanıcılar için faydalı bir platformdur. Yüksek getiri ile yatırım yapmak isteyen birisi için, mükemmel bir yazılım kaynağına sahip. Gelişmiş bir kripto para birimi yatırımcısıysanız, gelirlerinizi artırmak için otomasyon tekniklerini kullanabilirsiniz. ‘Yönetim Altındaki Varlıklarınızı’ artırmak için yatırımcılar da bulabilirsiniz.

WunderTrading, birinci sınıf güvenlik özellikleriyle güven veriyor. Harika bir fiyatlandırma modeli ve çok sayıda borsa ile uygun entegrasyon içinde olması önemli bir avantaj. WunderTrading otomatik ticaret botlarını kullanmak, kopyalama ticareti yapmak ve kripto para birimi satın almak/satmak isteyen herkes için harika bir hizmettir.

Daha fazla bilgi için; Wunderbit Trading

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

işletim sistemi lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin